Werken bij Mainfreight, bekijk de vacatures

Mainfreight is een wereldwijde logistiek dienstverlener die klantspecifieke en bij voorkeur geïntegreerde warehousing, transport- en distributie oplossingen biedt voor haar klanten. Mainfreight blijft haar wereldwijde positie versterken, met vestigingen in Australië, China, Europa, Nieuw-Zeeland en de Verenigde Staten. De organisatie staat genoteerd op de New Zealand Stock Exchange en werkt toe naar een 100-jarenvisie.

Het bedrijf begon in 1978 haar activiteiten in Auckland, Nieuw-Zeeland en groeide al snel uit tot het meest uitgebreide netwerk van goederenvervoer in het land. In 1984 trok Mainfreight de aandacht door haar eerste internationale vestiging te realiseren. Het investeren in Australische activiteiten begon in 1989, gedreven door de wens om Nieuw-Zeeland en Australië als één markt te kunnen beschouwen. De aanwezigheid van Mainfreight in Australië werd verder uitgebreid met het aankopen en uitbreiden van vestigingen op strategische locaties.

Met de overname van bedrijven in Azië en de Verenigde Staten werd Mainfreight in 1999 een wereldwijde speler. Het volledige eigendom van de Aziatische activiteiten van de organisatie werd voltooid in 2007 en vandaag de dag heeft de organisatie meerdere vestigingen die opereren vanuit China. Door de aankoop van Target Logistics Services in 2007 werd de uitbreiding verder voortgezet in Amerika. Mainfreight USA biedt uitgebreide diensten in de gehele supply chain.

Bij Mainfreight hebben ze de baan die je zoekt! De organisatie biedt voortdurend de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen zoals je dat wilt en geeft je de ruimte voor persoonlijke groei. Daarnaast werkt de organisatie met de laatste technieken voor het bouwen en onderhouden van complete logistieke systemen en processen.

Er werken ruim 1000 collega’s welke over het algemeen een vast dienstverband kennen met uiteenlopende functies. Denk hierbij aan Process Engineers, Project Managers en Supply Chain Coordinatoren. Eenmaal binnen wil je nooit meer weg. Dit komt onder andere door de leuke bedrijfscultuur, de toegankelijke werkomgeving en het innovatieve karakter van de organisatie. Uiteraard biedt Mainfreight ook een zeer aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket aan!

Mainfreight is voortdurend op zoek naar enthousiaste, nieuwe collega’s. Spreekt hun cultuur je aan, ben je gepassioneerd over wat je gaat doen en heb je de potentie om te groeien? Kom dan werken bij Mainfreight in regio Doetinchem!

Meer weten over Mainfreight of over één van onze andere opdrachtgevers? Neem dan contact met ons op via 0315 397 500 of vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!