Ga aan de slag bij Logisz, bekijk de vacatures

LOGISZ is een energiek en groeiend bureau waar 30 professionals van alle disciplines op het gebied van marketing en communicatie samenkomen. Nu nog in een kantoorpand vlakbij het centrum, maar vanaf Q2 2022 in de splinternieuwe LOGISZ Campus op een toffe zichtlocatie in Doetinchem!

Wat anderen vertellen

Frank van Braak - Logisz - Senior Webdeveloper & Team Lead
"Bij LOGISZ kun je ongelofelijk veel leren. Vooral door te doen. Vanaf de eerste dag krijg je het vertrouwen en mag je werken aan zeer diverse projecten. Je bent direct volwaardig onderdeel van het team. En natuurlijk zijn je collega’s er wanneer je ze nodig hebt. Als je vragen hebt merk je dat iedereen bereid is je te helpen. Je voelt je snel thuis bij LOGISZ!"
Mathijs Schurink- Logisz - Online marketeer
"Werken bij LOGISZ is erg afwisselend! Je werkt voor diverse klanten aan uiteenlopende projecten; van het inrichten van een social media campagne voor een klant in de keukenbranche tot het ontwikkelen van een website voor een onderwijsinstelling. Iedere dag is anders! Iets gelezen over een nieuwe ontwikkeling en wil je dit in de praktijk brengen? Daar krijg je bij LOGISZ zeker de ruimte voor!"