Aan de slag bij Hanskamp, bekijk de vacatures

Hanskamp zorgt voor innovatieve, praktijkgerichte oplossingen die het welzijn van dieren verbeteren, de melkopbrengst verhogen én het werk makkelijker maken. Van slimme voerautomaten en sublieme melkstal-voedingen tot praktische sluithekken waardoor dieren ongestoord kunnen eten.

De organisatie werd in 2001 opgericht door Henk Hanskamp. Als boerenzoon en zzp’er in de melktechniek wist hij precies hoe het er in de veehouderij aan toe ging en waar in deze sector behoefte aan was. Zo begon hij in een schuurtje achter zijn huis zelf praktische innovaties op het terrein van de voerverstrekking te ontwikkelen.

Het eerste product dat Hanskamp ontwikkelde was PropyDos; een apparaat waarmee propyleenglycol exact aan melkkoeien kan worden gedoseerd. Een juiste dosering zorgt er voor dat slepende melkziekte bij dieren wordt voorkomen. PropyDos voorziet in een duidelijke behoefte en is een groot succes. Inmiddels is Hanskamp uitgegroeid tot een belangrijke speler in de veehouderij, met innovaties die hun weg vinden naar veehouderijen over de hele wereld. Het schuurtje is dan ook verruild voor een modern, hagelnieuw bedrijfspand in Doetinchem.

Bij Hanskamp hebben ze de baan die je zoekt! De organisatie biedt voortdurend de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen zoals je dat wilt en geeft je de ruimte voor persoonlijke groei. Daarnaast werkt de organisatie met de laatste technieken om complexe problemen in de veehouderij op te lossen.

Er werken ruim 100 collega’s welke over het algemeen een vast dienstverband kennen met uiteenlopende functies. Denk hierbij aan Project Managers, Support Medewerkers en Quality Managers. Eenmaal binnen wil je nooit meer weg. Dit komt onder andere door de leuke bedrijfscultuur, de toegankelijke werkomgeving en het innovatieve karakter van de organisatie. Uiteraard biedt Hanskamp ook een zeer aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket aan!

Wil je aan de slag bij een innoverende organisatie waar enthousiasme, professionaliteit en collegialiteit je verder helpen in je carrière? Solliciteer dan op één van de vacatures van Hanskamp in Doetinchem!

“In de huidige arbeidsmarkt is het voor werkgevers niet eenvoudig om getalenteerde nieuwe medewerkers te vinden die passen in het team. Met hulp van Fongers & Fongers lukt het ons wel.

Fongers & Fongers kent onze organisatie goed: ze voelen haarfijn aan wat het ‘Hanskamp-gevoel’ is en wat onze drijfveren zijn. Kandidaten die we voorgesteld krijgen, hebben een persoonlijke intake gehad bij Fongers & Fongers. Dit vinden we belangrijk, omdat we zo zeker weten dat we alleen kandidaten spreken die echt voldoende aansluiting hebben, en waarvan de kans groot is dat er een persoonlijke ‘klik’ is.

Daarnaast geeft Fongers & Fongers waardevolle input voor een effectieve employer branding strategie. Onze samenwerking is zeer succesvol en heeft geresulteerd in uitzonderlijk goede matches!”


Linda van de Maat – Hanskamp | Algemeen Manager

Wat anderen vertellen

Bart Pennings - Engineer
"Het mooie aan mijn werk bij Hanskamp vind ik dat de oplossingen die we samen met ons team uitwerken ook daadwerkelijk bij de veehouder in de stal komt te staan. Een innovatie ontwikkelen waarin de koe altijd centraal staat uitwerken vanaf het eerste schetsje tot de uiteindelijke installatie bij het testbedrijf, dát vind ik het allermooiste wat er is. Zeker wanneer de veehouder er net zo enthousiast over is als wij!"
Jochem Tolkamp - International dealersupport

"Ik zit nog steeds goed bij mijn eerste werkgever, Hanskamp! De dynamische, ontspannen en ook gedreven werksfeer. Het hele team wil de schouders eronder zetten als het er omgaat. Hoewel Hanskamp een zeer platte structuur heeft, is er ruimte voor functie- en persoonlijke ontwikkeling. Deze werkgever laat niet na om te investeren in zijn personeel en daar bijhorende faciliteiten. Prestaties mogen gevierd worden! Een record omzet, een service oplossing of een verjaardag: hier wordt regelmatig getrakteerd.

Hanskamp staat voor: 'met beide benen in de boerenpraktijk', waarmee wij willen vertalen dat onze unieke plug&play oplossingen, klantgericht zijn ontwikkeld. Kom je bij ons op bezoek, dan begrijp je direct aan onze locatie dat je op een speciale plek bent gekomen en hier graag wilt blijven."