Ga aan de slag bij Global Wind Service Benelux BV, bekijk de vacatures

Global Wind Service (GWS) is een toonaangevende leverancier van installatie- en onderhoudswerkzaamheden van windturbines over de hele wereld (onshore en offshore).

Met de juiste mensen, middelen en flexibiliteit zijn zij in staat innovatieve oplossingen te leveren tegen de hoogste kwaliteit. Inmiddels is GWS actief in meer dan 30 landen en hiermee één van de grootste spelers in Europa. Via acht internationale business units staan zij dicht bij de klanten en zijn zij in staat snel te reageren op de wensen van de locale markt.

Met 600 medewerkers wereldwijd heeft GWS een uitstekende reputatie verworven als internationale leverancier van gekwalificeerd en ervaren personeel . Zij geloven sterk in investeringen op lange termijn en in de ontwikkeling van hun medewerkers. Veiligheid, Gezondheid, Milieu en Kwaliteit (HSEQ) staan daarbij hoog in het vaandel.

Na Denemarken is Nederland de grootste businessunit binnen GWS. Vanuit Duiven richt men zich veelal op onshore projecten in Europa.

GWS kent een platte en transparante managementstructuur en een open, informele organisatiecultuur.

Wat anderen vertellen

Arnold van Drie - Projectmanager

Meet Arnold. He has been working as project manager in our Dutch office for 4 years. Together with the rest of his project team, he is managing project execution from start to finish.

Thank you for your great effort Arnold!