Werken bij Global Wind Service, bekijk de vacatures

Global Wind Service (GWS) is een toonaangevende leverancier van installatie- en onderhoudswerkzaamheden van windturbines over de hele wereld (onshore en offshore). Met de juiste mensen, middelen en flexibiliteit zijn zij in staat innovatieve oplossingen te leveren tegen de hoogste kwaliteit.

Het bedrijf werd begin 2008 opgericht door Lars Bo Petersen en Michael Nielsen, die beiden vele jaren ervaring hadden in de windindustrie – in het veld en in het management van installatie- en serviceprojecten.

Inmiddels is GWS actief in meer dan 30 landen en hiermee één van de grootste spelers in Europa. Via acht internationale business units staan zij dicht bij de klanten en zijn zij in staat snel te reageren op de wensen van de lokale markt. Met 600 medewerkers wereldwijd heeft GWS een uitstekende reputatie verworven als internationale leverancier van gekwalificeerd en ervaren personeel.

Het management gelooft sterk in investeringen op lange termijn en in de ontwikkeling van hun medewerkers. Veiligheid, Gezondheid, Milieu en Kwaliteit (HSEQ) staan daarbij hoog in het vaandel. Na Denemarken is Nederland de grootste business unit binnen GWS. Vanuit Duiven richt men zich veelal op onshore projecten in Europa. De organisatie kent een platte en transparante managementstructuur en een open, informele organisatiecultuur.

Werken bij GWS betekent een enorme stap vooruit in je carrière. De organisatie biedt voortdurend de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen zoals je dat wilt en geeft je de ruimte voor persoonlijke groei. Daarnaast werkt de organisatie met de laatste technieken voor installatie- en onderhoudswerkzaamheden in de windindustrie.

Bij Global Wind Service werken ruim 600 collega’s welke over het algemeen een lang en vast dienstverband kennen met uiteenlopende functies. Denk hierbij aan Installatiemonteurs, Project Managers en Kwaliteitsmedewerkers. Eenmaal binnen wil je nooit meer weg. Dit komt onder andere door de leuke bedrijfscultuur, de toegankelijke werkomgeving en het innovatieve karakter van de organisatie. Uiteraard biedt Global Wind Service ook een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket aan!

Wil je aan de slag bij een innoverende organisatie waar enthousiasme, professionaliteit en collegialiteit je verder helpen in je carrière? Solliciteer dan op één van de vacatures van Global Wind Service in Duiven!

Meer weten over Global Wind Service of over één van onze andere opdrachtgevers? Neem dan contact met ons op via 0315 397 500 of vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

    Wat anderen vertellen

    Arnold van Drie - Projectmanager

    Meet Arnold. He has been working as project manager in our Dutch office for 4 years. Together with the rest of his project team, he is managing project execution from start to finish.

    Thank you for your great effort Arnold!