Ga aan de slag bij Dozon BV, bekijk de vacatures

Dozon Bouwtechniek is dé bouwtechnische groothandel voor Oost-, Midden- en Noord-Nederland, gespecialiseerd in hang- en sluitwerk.
Ze hebben acht vestigingen in DoetinchemEdeEnschedeHaaksbergenLichtenvoordeTielVeenendaal en Zevenaar. Het kantoor en centraal magazijn bevinden zich in Doetinchem.

Als totaalleverancier voor de interieurbouwkozijnenindustrie, aannemerij en installatie & montage leveren zij ruim 30.000 artikelen uit voorraad, binnen 24 uur! Je kunt bij hun terecht voor gereedschap, machines, hang- en sluitwerk, ijzerwaren, bevestigingsartikelen, werkkleding & PBM, meubelbeslag en meer.

Dozon Bouwtechniek faciliteert als innovatieve groothandel de professionele bouwwereld en haar aanverwante branches. Ze onderscheiden zich door hun kennis en meedenkkracht, zowel op toepassings- als op voorraadniveau. Hierdoor verzekeren ze je altijd van de juiste oplossing op het juiste moment, zodat een ongestoord productieproces voor jou gewaarborgd is.

Wat anderen vertellen

Joost Pastoor - Dozon - Logistiek medewerker
“Bij Dozon heerst er een no-nonsense, maar ook informele mentaliteit. Het is een hecht familiebedrijf waar iedereen elkaar kent en het contact tussen medewerkers goed is. Bij mij in het logistiek centrum werkt een breed scala aan collega’s, variërend tussen jong en oud, leergierig en ervaren. Juist deze diversiteit maakt het personeel tot een leuke mix. In april 2015 is in het logistiek centrum een innovatief Warehouse Management System, afgekort WMS ingevoerd. Voor Dozon betekende dit een grote stap voorwaarts omdat het proces van orderpicken in grote mate werd versneld. Niet alleen ik, maar velen collega’s met mij, krijgen nog ieder jaar meerdere cursussen en trainingen over verschillende processen binnen Dozon. Erg leerzaam, maar vooral leuk!”
Sandra Derksen - Dozon - Administratief medewerkster
“Ik werk al 18 jaar met veel enthousiasme op de crediteurenadministratie binnen Dozon. Ook ben ik lid van de personeelsvereniging, erg leuk om te doen! Het werken binnen een team, waar iedereen zijn eigen verantwoordelijkheden heeft en krijgt, spreekt mij erg aan. Kansen om door te groeien of jezelf te ontwikkelen zijn er ook. Er worden regelmatig scholingen en trainingen gegeven waar je jezelf kan ontwikkelen. Dit biedt mogelijkheden binnen Dozon, maar ook op persoonlijk vlak. De sfeer op de werkvloer is perfect. Ik heb leuke collega’s waarmee ik veel deel. Ook zij weten van aanpakken en hebben verstand van zaken. Samen zijn we een hecht team."