Vacatures commercieel

De mooiste sales & business development vacatures vind je bij Fongers en Fongers! Wij zetten graag net ‘FF’ dat stapje extra. Kom bij ons langs voor een open en persoonlijk gesprek waarin we jou en je ambities beter leren kennen. Met onze jarenlange ervaring in recruitment, weten wij hoe we dé droombaan voor jou kunnen binnenhalen. Jouw wensen, unieke talenten en persoonlijkheid matchen we met een opdrachtgever en een baan die écht passen. Wij gaan voor een duurzame match en oprecht werkgeluk, ook voor de langere termijn.

Klaar voor een nieuwe baan in sales of business development?

Haal jij plezier en voldoening uit het laten groeien van bedrijven en organisaties? Weet jij hoe je de klant de ‘wow’-factor laat ervaren bij de aankoop van een product of dienst? Maak dan gebruik van ons grote netwerk in de regio voor de mooiste sales en business development vacatures. Wij bemiddelen graag op een persoonlijke, toegankelijke manier. Of je nu op zoek bent naar je eerste baan of een zeer ervaren manager bent die toe is aan een nieuwe uitdaging. Wij hebben ervaring in goede, integere matching op elk niveau.

Vacatures bij de mooiste bedrijven in de Achterhoek, Arnhem & Liemers

De mooiste en meest diverse bedrijven in de regio vertrouwen hun sales en business development vacatures aan ons toe. Denk aan opdrachtgevers als Forbo Siegling of Eisma Mediagroep. Regelmatig zoeken wij bijvoorbeeld een junior verkoper binnendienst, accountmanager, business development manager of ervaren sales manager. Ben jij ook klaar voor een ‘carrière move’? Zeg lange reistijden en files gedag en solliciteer direct. Natuurlijk kun je ook vrijblijvend kennismaken met Fongers en Fongers. We maken graag een afspraak voor een oriënterend gesprek en een lekkere kop koffie of thee!

Even kennismaken

Onze werkwijze

Bij Fongers en Fongers doen we wat we beloven en we vinden jouw werkplezier en tevreden opdrachtgevers het allerbelangrijkst. Wij zijn pas blij als zowel werkgever als werknemer een goede match en klik ervaren. Daarom investeren wij in een echte kennismaking aan beide kanten. Dit doen we op een persoonlijke, flexibele en open manier. We zijn nieuwsgierig naar de ambities en talenten van jou als kandidaat, maar kennen ook onze opdrachtgevers en vacatures op ons duimpje. Zo weten wij bijvoorbeeld welke cultuur, werksfeer, arbeidsvoorwaarden, ontwikkelmogelijkheden en collega’s jij kunt verwachten als je solliciteert. Onze relaties omschrijven ons als no nonsense en doelgericht, waarbij humor en lef zeker niet mogen ontbreken! Zo behalen we de beste resultaten voor iedereen. Maar genoeg over ons. Wie ben jij?

Bel, mail of kom langs!

Meer weten?

Ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Bij Fongers en Fongers hebben we de meest uitdagende administratieve en secretariële vacatures die jouw carrière een boost geven. Bekijk onze vacatures in de regio Achterhoek, Aalten en Liemers en wie weet zit jouw droombaan er wel tussen! Fongers en Fongers, taking you further.