Ga aan de slag bij Eisma Media Groep, bekijk de vacatures

De Eisma Media Groep (sinds 1874) is uitgever van hoogwaardige kennis en communicatieproducten en -diensten (o.a. vaktijdschriften, websites en e-mail nieuwsbrieven, events/awards, webinars, content marketing, E-congressen en leermiddelen) in diverse business to business- en educatieve markten. Vanuit de vestigingen in Leeuwarden en Doetinchem zorgen 100 professionals en honderden freelancers voor mogelijkheden die leiden tot succesvolle resultaten van hun klanten

Ondernemerschap, open communicatie en vakmanschap zitten in de genen van hun betrokken medewerkers om resultaatgericht zaken te doen en zo inhoud te geven aan de Eisma Media Groep slogan: onze kennis, uw succes!Installatie

Installatie is hét marktleidende platform als het gaat om installatietechniek en dé onafhankelijke inspiratiebron voor het uitvoerend installatiebedrijf. Installatie richt zich primair op beslissers in het midden-en kleinbedrijf. De pijlers van het merk zijn techniek, product, ondernemerschap en vaktrots.

Wat anderen vertellen

Daniëlle - Accountmanager

“Ik ben verantwoordelijk voor het verkopen van advertentieruimte en andere formats voor het vakblad, de website en de nieuwsbrief van het merk Metaal Magazine. Ik informeer en adviseer klanten over hun mediaprojecten. De teksten worden onafhankelijk geschreven dus de eindredacteur beoordeeld de tekst op waarde voor de klant. Het is van belang om op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen binnen de markt. Je bent veel in contact met de redacteur en de klant, gaat op bezoek bij klanten en maakt voorstellen. Een hele diverse baan.”

Koen - Content marketing-journalist

“Ik ben werkzaam als content marketing-journalist voor Eisma Content Marketing. Wij vertellen de verhalen van de klant door middel van artikelen, videoproducties, animaties en door het voorbereiden van presentaties en webinars. Ik reis het hele land door en de baan is erg afwisselend. Er zijn zoveel verschillende onderwerpen in de bouw waar je over kunt schrijven. Je hebt veel ruimte om je eigen ideeën in te brengen. Een goed verhaal schrijft zichzelf!”

Monique - Marketeer
“Ik ben marketeer binnen Eisma Horses media voor Bit, Dressuur, Paardenkrant, evenementen en online activiteiten en zorg voor onderanderen lezersaanbiedingen en beurzen. Op kantoor ben ik vooral bezig met leuke acties bedenken om abonnees te werven. Bij evenementen houd ik me vooral bezig met de organisatie er omheen. Denk hierbij aan het hebben van een stand en de marketing vooraf. Maar we verzorgen ook eigen evenementen en dan houd ik mij bezig met het volledig plaatje. Ik kan iedere dag anders inrichten, erg leuk!”