Ga aan de slag bij van Raam!

Bij Van Raam geloven ze dat als mensen langer mobiel en zelfstandig zijn, ze zich gelukkiger voelen. Daarom bieden zij duurzame en eigentijdse mobiliteit aan mensen met een beperking en aan mensen die niet op een reguliere tweewielfiets kunnen fietsen. Met een Van Raam fiets ervaar je zelfstandigheid en vrijheid.

Over van Raam

Van Raam is fabrikant van aangepaste fietsen en is gespecialiseerd in het fabriceren van driewielfietsen, de scootmobielfiets, lage instapfietsen, de loophulp, duofietsen, tandems, rolstoelfietsen en transportfietsen. Zij willen een bijdrage leveren aan de integratie van mensen met een beperking in de samenleving. Dat is de reden van hun bestaan. Ze zijn trots op wat ze met elkaar bereiken en de duurzame impact die ze hebben op klanten. Dit doen ze momenteel met zo’n 245 medewerkers. Let’s all cycle!

De volgende stap in je Carrière

Bij Van Raam kom je in een duurzame pand en één van de schoonste fabrieken van Nederland te werken. Je werkt samen in een informele en open werksfeer met hele leuke collega’s. Je krijgt gratis vers fruit en bent natuurlijk uitgenodigd bij de onvergetelijke (personeels- en team) uitjes. Wil jij het verschil maken en iedereen een kans bieden om weer te kunnen fietsen? Solliciteer dan bij Van Raam in Varsseveld.

Werken bij van Raam

Wil jij werken bij een internationale organisatie die aanvoelt als een hecht familiebedrijf en waar enthousiasme en professionaliteit je verder helpen in je carrière? Solliciteer dan op één van de vacatures van van Raam in Varsseveld!

Referentie

van Raam

Wat anderen vertellen

“Je kan jouw functie deels zelf vormgeven. Als je proactief bent en nieuwe kansen signaleert, pakken we die samen op. Die nieuwe kansen kunnen zijn op het gebied van duurzaamheid of bijvoorbeeld upselling of new business.”
Nathalie Gründmann | Key Accountmanager
“Na mijn afstudeerproject binnen Checkpoint, ben ik hier met veel plezier blijven werken. De combinatie van nieuwe technologiën in de huidige retailmarkt zorgen voor mooie projecten. Wat mij elke dag weer enthousiast maakt, is het contact met verschillende retailers en onze wereldwijde productielocaties. Het blijft super tof om de labels waar jij aan mee hebt gewerkt weer terug te zien in de winkels!".
Debbie van de Pavert | Global Customer specialist