Ga aan de slag bij Te Kloeze Riooltechniek

Bij te Kloeze is rioolwerk écht mensenwerk Goed rioolwerk is mensenwerk. Het sociale deel van hun vak is daarom net zo belangrijk als het technische aspect. Ze staan naast elkaar, helpen elkaar, zijn open en eerlijk naar elkaar, waarderen elkaar, leren van elkaar en hebben plezier. En dát voelen hun klanten.

Bij te Kloeze doen ze ’t op hun eigen manier

Geen half werk. Daar geloven ze in. Ze houden van hun vak, investeren in kennis en techniek en nemen de tijd voor de échte oplossing. Zo leveren ze geen quick fix, maar gedegen werk waar hun klanten voor langere tijd van op aan kunnen.

Bij te Kloeze zijn ze altijd in beweging!

Stilstand. Dat vinden ze niks. Bij te Kloeze loopt het lekker door. Het riool, maar ook hun werk en ontwikkeling. Te Kloeze investeert, leert, pioniert, speelt, onderneemt, verandert en groeit. Want die dynamiek, die houdt het team scherp en hum werkdagen leuk!

Over Te Kloeze Riooltechniek

Al meer dan 35 jaar is Te Kloeze Riooltechniek dé specialist in riooltechniek in de Achterhoek en Liemers. Tot in Arnhem, Doetinchem en Winterswijk is Te Kloeze Riooltechniek (bij acute problemen) 24/7 oproepbaar voor het ontstoppen van het riool bij voorkomende rioolproblemen. Met de nieuwste technieken bedienen zij een zeer diverse klantgroep welke uiteen loopt van wooncorporaties, gemeenten, bedrijven & instellingen, tot particulieren. De 40 medewerkers van Te Kloeze Riooltechniek vormen een hecht team waarbij iedereen gewaardeerd en gehoord wordt.

De volgende stap in je carrière

Goed werk leveren begint met effectief samenwerken. Te Kloeze wil daarom graag een aantrekkelijke werkgever zijn, voor enthousiaste werkkrachten in de regio. Ze selecteren onze medewerkers aan de hand van drie kernwaarden:

  • Vriendelijk
  • Vakkundig
  • Vernieuwend

Zij zijn ervan overtuigd dat als ze goed zijn voor hun eigen mensen, dit een positief effect heeft op de wijze waarop zij zich bij onze klanten presenteren. Want ook met bewoners in ons verzorgingsgebied willen zij een waardevolle band opbouwen. Onze vriendelijke en betrouwbare mensen maken het verschil.

Werken bij Te Kloeze Riooltechniek

Wil jij werken bij een organisatie die aanvoelt als een hecht bedrijf en waar enthousiasme je verder helpt in je carrière? Solliciteer dan op één van de vacatures van Te Kloeze Riooltechniek in Wehl!

Wat anderen vertellen over Fongers en Fongers

"Bij Fongers & Fongers verliep de communicatie gemakkelijk, open en laagdrempelig. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd en zo kwam de passende vacature ook snel. Ook na de sollicitatieprocedure blijven ze geïnteresseerd en betrokken. Ik ben nog steeds erg blij met mijn huidige baan, dank jullie wel!"
Manon Wijnands – Ouwens – Misset | Marketing coordinator
"Ik studeerde af en wist eigenlijk niet goed wat voor baan ik zocht. Na een super verhelderend intake gesprek bij Fongers & Fongers (met Chantal) had ik een duidelijk beeld voor ogen. De dames van Fongers & Fongers hebben me ontzettend goed geholpen bij het vinden van een baan die bij me past. Ik zit nu helemaal op mijn plek!"
Mayke Herstel – State of Art | Content specialist
“Tijdens een spontaan kennismakingsgesprek bij Fongers & Fongers, is er een passend persoonlijk profiel van mij geschetst. Hierin zijn interesses, ervaringen en verwachtingen duidelijk naar voren gekomen. Aan de hand hiervan is de sollicitatieprocedure gestart. Na een geslaagde sollicitatieronde was een nieuwe uitdaging binnen korte tijd geregeld. Een persoonlijke aanpak met een fantastisch resultaat. Super!”
Emiel Remerie – Ottevanger | Constructeur
"Een gezonde focus op je persoonlijke interesses voor de best mogelijke match. Fongers & Fongers weet zich te onderscheiden door zich te verdiepen in de persoon en daarmee kansen te bieden die aansluiten bij mijn opleiding, ervaring en bij mijn persoonlijke interesses. Dit heeft geresulteerd in een uitdagende werkplek waar ik inmiddels al meerdere jaren met veel plezier werkzaam ben".
Simon Arends – Hencon | Technical Sales Support Manager
“Ik had gelijk in de gaten dat Fongers & Fongers niet zomaar mensen doorstuurt naar de potentiële werkgever. Fongers & Fongers doet uitgebreid haar huiswerk en weet zich in te leven in wat werkgever en werknemer zoeken. Ze houden zich uitstekend aan de gemaakte afspraken en bellen op de afgesproken tijden (of zelfs eerder!) terug.”
Jeroen Joling – Rouwmaat groep | Logisitiek Manager
“Op een aangename en ongedwongen wijze wist Fongers & Fongers mij te overtuigen om eens het gesprek aan te gaan met Ottevanger. Zelf zag ik het toen wat anders, maar na het eerste gesprek draaide dat volledig om. Knap stukje inlevingsvermogen van Fongers & Fongers om dat boven water te krijgen. Ondertussen al bijna een jaar met veel plezier bij Ottevanger aan de slag!”
Dennis Tijdink – Ottevanger | Sales manager
“Zeer geïnteresseerd in mijn wensen en mijn interesses. Hierdoor komen ze met passende vacatures. Ik kreeg veel tips en advies en ze bleven zeer betrokken bij de sollicitaties. Zeker een aanrader!”
Jet Reijers – Svedex | Projectbegeleider / koperskeuze
“Een echte aanrader! Fongers & Fongers. persoonlijk, betrokken en luisteren naar jou wensen, hierdoor komen ze met passende vacatures maar weten ook out of the box te denken. En ze verliezen je niet uit het oog.”
Cyriel Menke – Takkenkamp | Werkorganisator
Fongers & Fongers geeft een waardevolle input voor een effectieve employer branding strategie. Onze samenwerking is zeer succesvol en heeft geresulteerd in uitzonderlijk goede matches!"
Richard van de Boom | Algemeen manager
Fongers & Fongers geeft een waardevolle input voor een effectieve employer branding strategie. Onze samenwerking is zeer succesvol en heeft geresulteerd in uitzonderlijk goede matches!"
Richard van de Boom | Algemeen manager