Ga aan de slag bij Specialized, bekijk de vacatures

Specialized – zijn fietsers die sinds 1974 aan de basis staan van elke beslissing die ze maken. Toen er nog geen kwalitatief hoogwaardige fietsbanden op de markt waren ging Specialized zelf aan de slag. Toen mensen met cruisers door de modder wilden rijden, maakte ze de eerste productie-mountainbike. Toen wielrenners sneller wilden gaan, investeerden ze in carbon en bouwden ze hun eigen windtunnel. En toen ze zagen dat sommige kinderen worstelden om zich op school te concentreren, hebben ze de Specialized Foundation opgericht om hen te helpen door ze te laten fietsen.

Specialized. Gemaakt voor fietsers, door fietsers.

Over Specialized

Specialized kent een gepassioneerd, dynamisch en multicultureel team in een innovatieve en groeiende onderneming. Bij Specialized werkt men in een moderne kantoor- en werkomgeving op het bedrijventerrein Arnhems Buiten. Zij houden van een gezonde levensstijl, dus vinden ze het fijn om tussen de middag te sporten of te bewegen; dit kan middels de welbekende lunch ride, lunch run, de indoor gym of gewoon een heerlijke wandeling over het park. Na alle inspanning is er natuurlijk een goede douchefaciliteit beschikbaar, zodat je er weer fris tegenaan kan.

De volgende stap in je carrière

Specialized heeft dagelijks vers fruit en een goede kop koffie beschikbaar. Ook kun je op het bedrijventerrein Arnhems Buiten voor een heerlijke lunch terecht bij restaurant De Kookplaats, die tussen de kantoorfaciliteiten in ligt. Bij Specialized vinden ze het belangrijk om samen als team activiteiten te ondernemen en dat doen zij dan ook regelmatig.

Werken bij Specialized

Wil jij werken bij een internationale organisatie die aanvoelt als een hecht bedrijf en waar enthousiasme en professionaliteit je verder helpen in je carrière? Solliciteer dan op één van de vacatures van Specialized in Arnhem!

Referentie

“De menselijke maat is het belangrijkste onderscheidende vermogen van Fongers en Fongers in vergelijking met andere recruitment organisaties. Door veel met mij en andere leidinggevenden te praten, proeven ze welke kandidaat écht bij ons past. Daardoor stellen ze uitsluitend sollicitanten voor die matchen op de aangedragen profielen. Fongers en Fongers werft en selecteert ook voor onze andere organisaties; Inteqnion en Top Silo Constructie, beide gevestigd in Aalten, en Wynveen International gevestigd in Heteren. We zoeken veelal Engineers maar Commerciële vacatures komen zeker ook voor. Binnen onze technische bedrijven eisen we voor bijna alle functies een afgeronde HBO opleiding Werktuigbouw of Elektrotechniek. De selectie kwaliteit van Fongers en Fongers is gewoon goed. Bovendien zijn de lijnen kort en is de prijs marktconform. Is er een vacature, dan grijp ik de telefoon en spreek met Jonneke, Diana of Emmy. Dan komt het goed.”
Ernst Jan Ottevanger
Opdrachtgever Specialized | Fongers en Fongers