Ga aan de slag bij Smart Automation, bekijk de vacatures

Smart Automation is een slagvaardig mechatronisch ingenieursbureau / machinebouwer met veel ervaring. Ze voeren succesvol uitdagende opdrachten uit voor kleinere en grote lokale en internationale opdrachtgevers.

Zo verzorgen ze het totale traject van productievraagstuk via uitgekiend machine concept naar de oplevering van een machine, productielijn of end of line tester. En ze verzorgen de service. Hierin onderscheiden zij zich door de focus op het eindresultaat, het bieden van meerwaarde voor onze opdrachtgevers en de hoge mate van creativiteit in hun team.

Over Smart Automation

Smart Automation is een ingenieursbureau/machinebouwer met veel ervaring. Zij ontwikkelen en bouwen op maat gemaakte hightech / intelligente machines en bedienen voornamelijk gevestigde productiebedrijven in Nederland. Zij zijn een klein en hecht team dat streeft naar groei in professionaliteit, kennis en service. Smart Automation heeft langdurige relaties met hun klanten, waarbij ze hen oprecht willen helpen met hun specifieke uitdagingen. Hun focus ligt op het bieden van de best passende maatwerk productieoplossing en op service. Ze zijn trots op de toewijding aan hun klanten en hun team. Ze investeren in opleiding, vertrouwen en wederzijdse flexibiliteit, en organiseren regelmatig gezamenlijke uitjes om de teamgeest te versterken.

De volgende stap in je carrière

Je komt te werken in een klein hecht team met veel vrijheid in de uitvoering van je functie. Bij Smart Automation staat de mens centraal en is er veel mogelijk op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Werken bij Smart Automation

Wil jij werken bij een organisatie die aanvoelt als een hecht bedrijf en waar enthousiasme en professionaliteit je verder helpen in je carrière? Solliciteer dan op één van de vacatures van Smart Automation in Zelhem!

Wat anderen vertellen

“Je kan jouw functie deels zelf vormgeven. Als je proactief bent en nieuwe kansen signaleert, pakken we die samen op. Die nieuwe kansen kunnen zijn op het gebied van duurzaamheid of bijvoorbeeld upselling of new business.”
Nathalie Gründmann | Key Accountmanager
“Na mijn afstudeerproject binnen Checkpoint, ben ik hier met veel plezier blijven werken. De combinatie van nieuwe technologiën in de huidige retailmarkt zorgen voor mooie projecten. Wat mij elke dag weer enthousiast maakt, is het contact met verschillende retailers en onze wereldwijde productielocaties. Het blijft super tof om de labels waar jij aan mee hebt gewerkt weer terug te zien in de winkels!".
Debbie van de Pavert | Global Customer specialist