Ga aan de slag bij Saamborgh!

Saamborgh is een jonge en snel groeiende organisatie met negen kleinschalige woonzorglocaties. Op de locaties wordt 24 uur per dag zorg verleend aan ouderen met geheugenproblematiek en/of somatische klachten. Iedere dag staan zij opnieuw stil bij de dingen die het dagelijks leven tot een mooi leven maken.

Over Saamborgh

Saamborgh is een jonge en snel groeiende organisatie met negen kleinschalige woonzorglocaties. Op de locaties wordt 24 uur per dag zorg verleend aan ouderen met geheugenproblematiek en/of somatische klachten. Iedere dag staan zij opnieuw stil bij de dingen die het dagelijks leven tot een mooi leven maken. Zorgbehoevende ouderen een nieuw thuis. Een huis waar het draait om oprechte aandacht en jezelf kunnen zijn. Ze hebben aandacht voor elke bewoner, elke medewerker en elk familielid. Veel woningen bij Saamborgh zijn geschikt voor echtparen. Ook als de één meer zorg nodig heeft dan de ander.

De volgende stap in je carrière

Iedere dag brengen de medewerkers een gezonde portie vrolijkheid en plezier met zich mee naar de huizen. Dat brengt de bewoners letterlijk en figuurlijk in beweging. Kom je werken bij Saamborgh, dan kom je binnen in een jonge én dynamische organisatie waar volop ruimte is voor jouw initiatief en ontwikkeling. We doen het namelijk samen. Ook het plezier maken.

Bij Saamborgh vinden ze het belangrijk dat medewerkers zich continu kunnen blijven ontwikkelen. Dat levert nieuwe kennis, inspiratie en enthousiasme op en daarmee kunnen ze de bewoners het beste blijven bieden. Daarom is de Saamborgh Academie ontstaan.

Werken bij Saamborgh

Wil jij ook onderdeel worden van een organisatie waar het draait om oprechte aandacht en plezier? Solliciteer dan op één van de vacatures van Saamborgh in Doetinchem!

Wat anderen vertellen over Fongers en Fongers

"Bij Fongers & Fongers verliep de communicatie gemakkelijk, open en laagdrempelig. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd en zo kwam de passende vacature ook snel. Ook na de sollicitatieprocedure blijven ze geïnteresseerd en betrokken. Ik ben nog steeds erg blij met mijn huidige baan, dank jullie wel!"
Manon Wijnands – Ouwens – Misset | Marketing coordinator
"Ik studeerde af en wist eigenlijk niet goed wat voor baan ik zocht. Na een super verhelderend intake gesprek bij Fongers & Fongers (met Chantal) had ik een duidelijk beeld voor ogen. De dames van Fongers & Fongers hebben me ontzettend goed geholpen bij het vinden van een baan die bij me past. Ik zit nu helemaal op mijn plek!"
Mayke Herstel – State of Art | Content specialist
“Tijdens een spontaan kennismakingsgesprek bij Fongers & Fongers, is er een passend persoonlijk profiel van mij geschetst. Hierin zijn interesses, ervaringen en verwachtingen duidelijk naar voren gekomen. Aan de hand hiervan is de sollicitatieprocedure gestart. Na een geslaagde sollicitatieronde was een nieuwe uitdaging binnen korte tijd geregeld. Een persoonlijke aanpak met een fantastisch resultaat. Super!”
Emiel Remerie – Ottevanger | Constructeur
"Een gezonde focus op je persoonlijke interesses voor de best mogelijke match. Fongers & Fongers weet zich te onderscheiden door zich te verdiepen in de persoon en daarmee kansen te bieden die aansluiten bij mijn opleiding, ervaring en bij mijn persoonlijke interesses. Dit heeft geresulteerd in een uitdagende werkplek waar ik inmiddels al meerdere jaren met veel plezier werkzaam ben".
Simon Arends – Hencon | Technical Sales Support Manager
“Ik had gelijk in de gaten dat Fongers & Fongers niet zomaar mensen doorstuurt naar de potentiële werkgever. Fongers & Fongers doet uitgebreid haar huiswerk en weet zich in te leven in wat werkgever en werknemer zoeken. Ze houden zich uitstekend aan de gemaakte afspraken en bellen op de afgesproken tijden (of zelfs eerder!) terug.”
Jeroen Joling – Rouwmaat groep | Logisitiek Manager
“Op een aangename en ongedwongen wijze wist Fongers & Fongers mij te overtuigen om eens het gesprek aan te gaan met Ottevanger. Zelf zag ik het toen wat anders, maar na het eerste gesprek draaide dat volledig om. Knap stukje inlevingsvermogen van Fongers & Fongers om dat boven water te krijgen. Ondertussen al bijna een jaar met veel plezier bij Ottevanger aan de slag!”
Dennis Tijdink – Ottevanger | Sales manager
“Zeer geïnteresseerd in mijn wensen en mijn interesses. Hierdoor komen ze met passende vacatures. Ik kreeg veel tips en advies en ze bleven zeer betrokken bij de sollicitaties. Zeker een aanrader!”
Jet Reijers – Svedex | Projectbegeleider / koperskeuze
“Een echte aanrader! Fongers & Fongers. persoonlijk, betrokken en luisteren naar jou wensen, hierdoor komen ze met passende vacatures maar weten ook out of the box te denken. En ze verliezen je niet uit het oog.”
Cyriel Menke – Takkenkamp | Werkorganisator
Fongers & Fongers geeft een waardevolle input voor een effectieve employer branding strategie. Onze samenwerking is zeer succesvol en heeft geresulteerd in uitzonderlijk goede matches!"
Richard van de Boom | Algemeen manager
Fongers & Fongers geeft een waardevolle input voor een effectieve employer branding strategie. Onze samenwerking is zeer succesvol en heeft geresulteerd in uitzonderlijk goede matches!"
Richard van de Boom | Algemeen manager