Ga aan de slag bij Rittal

Klanten in de industrie en IT laten groeien, verduurzamen en efficiënter laten werken. Zodat zij goed voorbereid zijn op de toekomst. Dat is waar ze bij Rittal naar streven. Als  koploper in kastsystemen, stroomverdeling, klimatisering en IT-infrastructuur maken ze klanten slimmer. Ze zijn niet alleen producent, maar ook adviseur en thought leader.

Over Rittal

Bij Rittal maken ze complexe vraagstukken eenvoudig. Dit is hun leidraad en de drijfveer achter hun ontwikkelingen. Dit vind je terug in talloze kleine kastfuncties, omvangrijke processen van de gehele keten voor de besturings- en paneelbouw, maar ook in de wereldwijde IT-oplossingen. Daarnaast bieden hun producten tastbare voordelen. Ze versnellen processen, verhogen de productiviteit en lossen problemen op. In alles wat ze doen verbinden ze industrie en IT. Samen met toonaangevende softwareleveranciers Eplan en Cideon optimaliseren en industrialiseren zij de complete waardeketen in de besturings- en paneelbouw. Van engineering, sourcing en productie tot bewerking en service. Samenvattend: waar industrie en IT samenkomen, hebben zij de passende oplossing.

De volgende stap in je Carrière

Innovatie zit al vanaf de oprichting in 1961 in het DNA van de organisatie. Met een team sterk aan 100 collega’s werken ze in Zevenaar aan innovatieve industriële- en IT-producten en -oplossingen. Een belangrijk kenmerk van hun bedrijfscultuur is aandacht voor relaties met collega’s en klanten. Ze vinden een gezonde balans tussen werk en privé ontzettend belangrijk. En om de vitaliteit onder de collega’s te stimuleren hebben ze het platform ‘Samen energiek’ ontwikkeld.

Werken bij Rittal

Bij Rittal werk je bij een Great Place To Work. Daar zijn ze trots op! Ook zijn ze trots op het feit dat ze als marktleider bijdragen aan alle sectoren van de Nederlandse industrie en dienstverlening met kennis, kwaliteit en innovatie. Jij: een baan met verantwoordelijkheid, ruimte en vrijheid.

Referentie

"Doorlopend ben ik op zoek naar verbeteringen in het inkoopproces. Ook ben ik het eerste aanspreekpunt voor collega’s bij vragen over inkoop. Samen optrekken met leveranciers, inzetten op wisselwerking en elkaars kennis en kunde is waar ik mij in de functie van Procurement Officer op richt. “Inkoop draait om relatiebeheer en waarde toevoegen.”
Marlou van Huet | Rittal
"Ik draag graag een steentje bij aan de groei van Rittal en mijn collega's Met mijn lange en brede ervaring ken ik niet alleen de producten en processen, maar kan ik ook inspelen op veranderingen en innovaties en expertise delen."
Marco Casciaroli | Rittal
"Ruim 2,5 jaar heb ik als technical sales engineer bij Rittal gewerkt, in coronatijd. Een lastige periode waarin ik veelal vanuit huis werkte. Ik miste de uitdaging en de techniek, keerde terug naar mijn vorige werkgever maar kwam al na twee maanden terug bij Rittal. In een andere rol, dat wel. Als Project Manager Industry voel ik mij als een vis in het water."
Harco Wagensveld | Rittal