Ga aan de slag bij Ottevanger Milling Engineers

Door de snelgroeiende vraag naar voedsel en veevoer in de wereld stijgt ook de vraag naar nieuwe efficiënte productiemachines en verwerkingstechnieken. Met meer dan 100 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van machines en complete installaties streeft Ottevanger Milling Engineers ernaar om aan deze toenemende vraag te voldoen.

Over Ottevanger

Ottevanger Milling Engineers is een internationaal bedrijf dat is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van machines en complete installaties voor de graanverwerkende en mengvoederindustrie. De organisatie is opgericht in 1909 en is tot op de dag van vandaag een onafhankelijk en succesvol Nederlands familiebedrijf, dat onder leiding staat van de vierde generatie Ottevangers. Voedselproducenten over de hele wereld gebruiken de installaties van Ottevanger om kwalitatief hoogstaand voedsel voor mensen en dieren te produceren.

Ottevanger ontwerpt en produceert een omvangrijk scala aan procesapparatuur, die voldoet aan de modernste vereisten en waarin de nieuwste technologieën zijn toegepast. De deskundigheid ligt in het ontwerpen en vervaardigen van de machines maar ook in projectbeheer en in graanverwerking. De organisatie plant, ontwerpt en beheert de bouw van complete productiefaciliteiten of van individuele verwerkingslijnen, zoals: diervoederfabrieken, premix- en concentratenfabrieken, visvoeder- en huisdiervoeder installaties, graanverwerking lijnen, biomassa-installaties, enzovoort. Continu onderzoek, actieve ontwikkeling en slimme innovaties zorgen ervoor dat het bedrijf voorloper op de internationale markt kan blijven.

Ottevanger maakt onderdeel uit van de Triott Groep. Iedere organisatie binnen deze groep is gespecialiseerd in één of meer aspecten die een rol spelen in het uitrusten van fabrieken voor de productie van diervoeders.

De volgende stap in je carrière

Werken bij Ottevanger Milling Engineers betekent een enorme stap vooruit in je carrière. De organisatie biedt voortdurend de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen zoals jij dat wilt en geeft je de ruimte voor persoonlijke groei. Daarnaast werkt de organisatie met de laatste technieken voor het bouwen van complete productiefaciliteiten.

Bij Ottevanger werken ruim 145 collega’s welke over het algemeen een lang dienstverband kennen met uiteenlopende functies. Denk hierbij aan Mechanisch Tekenaars, Customer Service Engineers en Bedrijfsbureau Medewerkers. Eenmaal binnen wil je nooit meer weg. Dit komt onder andere door de leuke bedrijfscultuur, een uitdagend takenpakket en het hechte familiegevoel. Uiteraard biedt Ottevanger ook een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket aan!

Werken bij Ottevanger

Wil jij werken bij een internationale organisatie die aanvoelt als een hecht familiebedrijf en waar enthousiasme en professionaliteit je verder helpen in je carrière? Solliciteer dan op één van de vacatures van Ottevanger Milling Engineers in Aalten!

Referentie

“De producten waar ik aan werk worden hier beneden in de fabriek geproduceerd. Het is leuk en leerzaam om dat proces van dichtbij mee te maken. Ook de groeimogelijkheden binnen dit bedrijf spreken me erg aan.”
Marijn Kuenen | Mechanisch tekenaar
“Werken bij Ottevanger betekent voor mij werken in een groot internationaal actief bedrijf wat voelt als een kleine familieonderneming. Het enthousiasme en de professionaliteit van de organisatie helpt me in de groei in mijn werk en mijn persoonlijke ontwikkeling.“
Jop Wensink | Medewerker bedrijfsbureau