Ga aan de slag bij Nedap N.V.

Bij Nedap N.V. helpen we professionele melkvee- en varkenshouders overal ter wereld om op een plezierige manier een winstgevend en duurzaam bedrijf te runnen. De oplossingen die we creëren stellen hen in staat om alledaagse taken te automatiseren en weloverwogen beslissingen te nemen op basis van individuele dieridentificatie en -data. Hiermee stellen we veehouders in staat om te voldoen aan de groeiende wereldwijde vraag naar dierlijke eiwitten op een manier die winstgevend en tegelijkertijd in overeenkomst is met de stijgende normen voor dierenwelzijn, duurzaamheid, transparantie en de veiligheid en kwaliteit van voedsel.

Over Nedap N.V.

Bij Nedap ontwikkelen ze ‘Technology for life’: producten die mensen helpen productiever, succesvoller en betekenisvoller te worden in hun professionele leven. Wat centraal staat in de Technology for life filosofie is de drive om echt te begrijpen wat mensen nodig hebben om te excelleren in hun werk. Ze maken producten die voldoen aan die eisen, die de ware kracht in mensen ontsluiten en die hun professionele leven veranderen.

De volgende stap in je carrière

Nedap N.V. is de wereldleider in automatisering met behulp van individuele identificatie van dieren. Ze helpen veehouders om de beste van de wereld te worden.

Met hun oplossingen kunnen dieren in groepen leven, terwijl ze toch de individuele aandacht krijgen die ze nodig hebben. Individuele zorg ondersteunt een optimale conditie en daarmee uitstekende productiviteit. Leven in groepen ondersteunt het comfort en welzijn van dieren. De systemen van Nedap helpen veehouders om 24 uur per dag, miljoenen koeien en varkens in meer dan 100 landen te managen. De technologie stelt managers en personeel in staat operationele en strategische beslissingen te nemen.

Werken bij Nedap N.V.

Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Nedap zorgt voor uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Zo ben je verantwoordelijk voor je eigen werktijden en vakantiedagen. Niemand houdt dit bij, we vertrouwen hierbij op jouw eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden wij jou de middelen om jouw verantwoordelijkheden te vervullen.

Ook financieel is het goed geregeld. Naast je salaris en vakantiegeld, kent Nedap een 13e maand, een winstuitkering en de mogelijkheid tot aandelen. Ook hebben ze een zeer aantrekkelijke pensioenregeling. Maar bovenal investeren ze in jouw ontwikkeling! Nedap kent geen potjes voor jouw ontwikkeling. Naast hun uitgebreide introductieprogramma en persoonlijk ontwikkelingstraject, kijken ze graag met jou mee naar jouw potentieel.

Referentie

“Aan de hoeveelheid vrijheid die mensen krijgen bij Nedap ligt een unieke cultuur ten grondslag. Het is een bedrijf waar ruimte is om zo hard te groeien als je zelf wilt”
Dennis Muller | Data consultant
Fongers en Fongers x Nedap