Ga aan de slag bij Mombarg beton, bekijk de vacature

Wat kan er vernieuwend zijn aan beton? Dat zit ‘m niet enkel in de structuur en kwaliteit! Bij de verwerking van een veelzijdig product als beton moet wat betreft Mombarg alles kloppen; van een goede kwaliteit tot een aantrekkelijk assortiment en een consistent productieproces tot snelle en betrouwbare levering. Ze zijn trots dat hun uitzonderlijke team – dankzij krachtige samenwerking, jarenlange ervaring, intensief data-onderzoek en veel werkplezier – dit proces uitstekend in de vingers heeft.

Over Mombarg beton

Mombarg Beton is dé leverancier van hoogwaardige prefab betonelementen zoals trappen, wanden en kelders. Met bijna 40 jaar ervaring, uitgekiende automatisering en een passie voor vakmanschap, biedt Mombarg Beton de perfecte oplossing voor al jouw projecten in de woning- of utiliteitsbouw.

De volgende stap in je Carrière

Het zelfontwikkelde automatiseringssysteem van Mombarg beton, het opdoen van kennis en ervaring en de mogelijkheid deze als werknemer te delen, geeft hun de mogelijkheid te innoveren. Ze investeren dan ook in persoonlijke en technologische ontwikkeling. Ze streven naar een Happy Flow, van opdracht tot levering. Voor hun klanten en leveranciers, maar óók zodat jij als collega nog slimmer en flexibeler kan werken.

Bij Mombarg beton ben je onderdeel van een divers en jong team dat samenwerkt aan kwalitatief hoogstaande producten voor toonaangevende bouwprojecten. Bij hun werken mensen met verschillende nationaliteiten en achtergronden. Uiteraard wordt iedereen geaccepteerd, dat vinden ze erg belangrijk.
Ben je zelf nog onervaren? Dat maakt bij hun niet uit. Doordat collega’s goed samenwerken verbreed en verdiep je je vaardigheden iedere dag.
Naast dat e zhard werken, vieren ze successen en houden van een geintje op zijn tijd. Ook organiseren ze leuke activiteiten met een hapje en een drankje.

Als groeiende en toonaangevende organisatie in de bouwwereld bieden ze je zekerheid van werk, een prettige werkomgeving, doorgroeimogelijkheden, een goede werk-privé balans én een uitstekend salaris.

Werken bij Mombarg beton

Wil jij werken bij een organisatie die aanvoelt als een hecht familiebedrijf en waar enthousiasme en professionaliteit je verder helpen in je carrière? Solliciteer dan op één van de vacatures van Mombarg beton in Ulft!

Wat anderen vertellen

"Inmiddels zit ik al 15 jaar bij Mombarg op mijn plek en werk ik hier met veel plezier. De variatie in mijn werkzaamheden, de fijne sfeer en de doorgroeimogelijkheden is wat mij weer elke dag weer enthousiast maakt. Dagelijks heb ik contact met verschillende aannemers, hier krijg ik energie van!"
Charlotte Borkus – Mombarg | Senior Calculator