Ga aan de slag bij Kenty

Als je elkaar goed kent, dan vertrouw je elkaar. Dan bouw je aan een langdurige relatie waarin je optimaal samenwerkt. Op die basis bouwt Kenty hun adviezen en bieden ze je de beste financiële oplossingen. Zie Kenty als de financiële afdeling van je bedrijf, die meebouwt aan jouw toekomst. Kennen = kunnen, noemen ze dat.

Over Kenty

Kenty is opgericht in 2021. Maar toch lopen ze al een tijdje mee. Het bedrijf is namelijk een samenvoeging van FAD en De Veldhoen; twee administratiekantoren met jarenlange kennis en ervaring op het gebied van accountancy, administratie en fiscale uitdagingen. Ze zijn samengegaan om hun kennis te verbreden en omdat ze op een vergelijkbare manier in de wedstrijd staan. Dat werkt lekker samen. Kenty bedient veel klanten in de regio Achterhoek, Liemers en Oost-Betuwe.

De volgende stap in je carrière

Kenty is een kantoor met jarenlange ervaring op het gebied van accountancy, administratie, fiscale en advieswerkzaamheden. Als adviseur denken zij vanuit de ondernemer en willen ze in hun werkzaamheden vooruitstrevend zijn. De nuchtere mentaliteit ontbreekt niet, ze geven veel vrijheid wanneer dat kan maar verwachten ook dat er wordt doorgewerkt als dat moet. Het is een platte organisatie waarbij je veel verantwoordelijkheid wordt gegeven. Ze communiceren open en eerlijk en houden van een lolletje op z’n tijd. En de klanten waarmee zij werken? Die zijn in diverse branches actief waardoor er een brede expertise in hun bedrijf opgebouwd hebben.

Bij Kenty zijn ze een echt team. Als collega’s, maar ook samen met hun klanten. Zij zijn er namelijk van overtuigd dat je het beste presteert. En als je op elkaar bent ingespeeld, bereik je meer. Zij vullen elkaar aan, wisselen kennis uit en blijven zichzelf ontwikkelen. Dan kun je klanten optimaal ondersteunen én ben je beter in je vak. Daar word je zelf dan weer blij van! Klinkt dit als een goed verhaal? Laat dan van je horen als je een vacature ziet die bij je past.

Werken bij Kenty

Wil jij werken bij een organisatie die aanvoelt als een hecht familiebedrijf en waar enthousiasme en professionaliteit je verder helpen in je carrière? Solliciteer dan op één van de vacatures van Kenty in Doetichem!

Wat anderen vertellen

“Je kan jouw functie deels zelf vormgeven. Als je proactief bent en nieuwe kansen signaleert, pakken we die samen op. Die nieuwe kansen kunnen zijn op het gebied van duurzaamheid of bijvoorbeeld upselling of new business.”
Nathalie Gründmann | Key Accountmanager
“Na mijn afstudeerproject binnen Checkpoint, ben ik hier met veel plezier blijven werken. De combinatie van nieuwe technologiën in de huidige retailmarkt zorgen voor mooie projecten. Wat mij elke dag weer enthousiast maakt, is het contact met verschillende retailers en onze wereldwijde productielocaties. Het blijft super tof om de labels waar jij aan mee hebt gewerkt weer terug te zien in de winkels!".
Debbie van de Pavert | Global Customer specialist