Ga aan de slag bij JYSK

JYSK is een sterk expanderende Retail keten en verkoopt alles met betrekking tot wonen en slapen: Scandinavische meubels, matrassen en woonaccessoires voor betaalbare prijzen.

Ze zijn uitgebreid van één winkel in Denemarken in 1979 naar meer dan 3000 winkels vandaag de dag wereldwijd! Met 104 winkels zitten ze verspreid door heel Nederland. Om al deze medewerkers en ook de medewerkers op het hoofdkantoor goed te ondersteunen is onze afdeling salarisadministratie flink aan het uitbreiden. Hierdoor zijn ze op zoek naar twee nieuwe collega’s: een medior en een senior personeels- en salarisadministrateur.

Oh en nog een leuk weetje: JYSK bouwt een distributiecentrum in Lelystad wat binnen een aantal jaren zal gaan zorgen voor 400 extra banen.. een leuke uitdaging voor jou als personeels- en salaris administrateur!

Over JYSK

JYSK is een internationale retailketen met Scandinavische roots die het stylen van elke ruimte, in elk huis en elke tuin, makkelijk maakt.

Met meer dan 3.200 winkels en webshops in 48 landen zijn de geweldige aanbiedingen en goede service van JYSK altijd dichtbij, op welke manier de klant ook wil winkelen.

Oprichter Lars Larsen opende zijn eerste winkel in 1979 in Denemarken. Tegenwoordig heeft JYSK 30.000 medewerkers in dienst.

JYSK is onderdeel van het familiebedrijf Lars Larsen Group.

WAT BETEKENT JYSK?

De naam JYSK is belangrijk voor het als bedrijf, omdat die veel zegt over wie ze zijn en hoe ze als bedrijf functioneren. Het Deense woord jysk verwijst naar personen of dingen die afkomstig zijn van het Deense schiereiland Jutland. Als je van Jutland komt, ben je jysk, en mensen van Jutland worden over het algemeen beschouwd als hardwerkende, nuchtere en betrouwbare mensen.

Om die reden staat de JYSK-mentaliteit centraal in de manier waarop ze zakendoen. Ze streven er altijd naar om hun klanten zo goed mogelijk te bedienen en ze willen dat hun klanten hun als bedrijf kunnen vertrouwen.

De volgende stap in je Carrière

Op het hoofdkantoor in Arnhem werken ze aan de ontwikkeling en groei van JYSK in Nederland en België. Ze hebben verschillende afdelingen waar gewerkt wordt aan een gezamenlijk doel: de beste winkels van het land neerzetten. De Scandinavische roots in combinatie met hun waarden “Ondernemerschap, collegialiteit en bedrijfscultuur” karakteriseren hun cultuur. In verhouding tot hun algemene Retail organisatie is hun hoofdkantoor relatief klein waardoor ze intensief met elkaar samenwerken en de lijntjes onderling kort zijn. Bovendien werken ze veel samen met hun internationale collega’s.

Werken bij JYSK

Bij JYSK geloven ze in het ontwikkelen van talenten en dus ook in het ontwikkelen van jóuw talent. Het doel is om 90% van hun mensen intern te laten doorgroeien. Ben jij bereid om je 100% in te zetten? Dan zullen zij zeker ook in jou investeren.

Solliciteer dan op één van de vacatures van JYSK in Arnhem!

Referentie

JYSK

Wat anderen vertellen

“Je kan jouw functie deels zelf vormgeven. Als je proactief bent en nieuwe kansen signaleert, pakken we die samen op. Die nieuwe kansen kunnen zijn op het gebied van duurzaamheid of bijvoorbeeld upselling of new business.”
Nathalie Gründmann | Key Accountmanager
“Na mijn afstudeerproject binnen Checkpoint, ben ik hier met veel plezier blijven werken. De combinatie van nieuwe technologiën in de huidige retailmarkt zorgen voor mooie projecten. Wat mij elke dag weer enthousiast maakt, is het contact met verschillende retailers en onze wereldwijde productielocaties. Het blijft super tof om de labels waar jij aan mee hebt gewerkt weer terug te zien in de winkels!".
Debbie van de Pavert | Global Customer specialist