Ga aan de slag bij Hollarts Plastic Group!

Als gerenommeerd fullservice kunststofspuitgietbedrijf produceert Hollarts Plastic Group een grote variëteit aan logistieke middelen voor de bloementeelt, de voedselverwerkende industrie en de levensmiddelenbranche. Ook voor de industrie en de consumentenmarkt levert Hollarts een uitgebreide range aan producten. Hollarts is gevestigd in Didam (hoofdkantoor) en heeft een extra productievestiging in Huissen.

Over Hollarts Plastic Group

Als gerenommeerd fullservice kunststofspuitgietbedrijf produceert Hollarts Plastic Group een grote variëteit aan logistieke middelen voor de bloementeelt, de voedselverwerkende industrie en de levensmiddelenbranche. Ook voor de industrie en de consumentenmarkt levert Hollarts een uitgebreide range aan producten. Hollarts is gevestigd in Didam (hoofdkantoor) en heeft een extra productievestiging in Huissen. Bij Hollarts zijn ruim 60 zeer betrokken medewerkers, waarbij Hollarts de sleutelwoorden “service”, “slagvaardig”, “flexibel” en “de klant is koning” hoog in haar vaandel heeft staan.

Als totaalleverancier nemen zij klanten alle zorg uit handen rondom de ontwikkeling, productie en levering van kunststof spuitgietproducten. Door de persoonlijke benadering, een modern machinepark en uitgebreide mogelijkheden op gebied van warehousing en logistiek bieden zij de beste totaaloplossing. De klant staat altijd centraal en kwaliteit en kwantiteit zijn belangrijke kernwaarden voor de organisatie.

De volgende stap in je carrière

Werken bij Hollarts Plastic Group betekent een stap vooruit in je carrière. Je wordt gewaardeerd in woord en daad, waarbij je genoeg vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt binnen jouw vakgebied. Natuurlijk is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en zorgen je leuke collega’s en activiteiten voor een fijne werksfeer. Kun jij je hierin vinden?

Werken bij Hollarts Plastic Group

Bij Hollarts heerste een Achterhoekse mentaliteit. Dat wil zoiets zeggen als: ze werken hard, maar lachen minstens zo hard. Hiërarchie is vooral iets voor op papier en niet voor op de werkvloer. In plaats van afdelingen spreken ze van teams. En tussen die teams houden ze de lijntjes kort en de drempels zo laag mogelijk.

Wil jij werken bij een organisatie die aanvoelt als een hecht bedrijf en waar enthousiasme en professionaliteit je verder helpen in je carrière? Solliciteer dan op één van de vacatures van Hollarts Plastic Group in Didam!