Ga aan de slag bij Hencon B.V.

Hencon is een wereldwijde producent van speciale op maat gemaakte voertuigen voor de aluminiumindustrie, bos- en mijnbouw en de zware industrie. Het ontwerpen en produceren van speciale voertuigen met geavanceerde technologie, is de core- business van de organisatie. Tevens heeft de organisatie een uniek service- en onderhoudsniveau op locatie dat 24 uur per dag wereldwijd beschikbaar. Hencon richt zich op hoge kwaliteitsnormen en klanttevredenheid.

Over Hencon B.V.

Hencon is opgericht in 1956 en zij produceerde vooral zijladers en wegenbouw voertuigen, zoals motor graders. In de beginjaren introduceerden de organisatie een nieuw zijlaard concept. Dit concept wordt inmiddels al 40 jaar wordt gebruikt in de wereldwijde staal- en houtindustrie. Jarenlange ervaring in combinatie met flexibiliteit en innovatiedrang zijn de belangrijkste kenmerken van de identiteit van de organisatie.

Binnen de organisatie zijn ze er zeer van bewust dat technologie snel verandert. Daarom ontwikkelen ze nieuwe, state-of-the-art oplossingen om processen toekomstbestendig te maken. Een voorbeeld hiervan is een automatisch geleid voertuig dat geen chauffeur nodig heeft. Ook de ontwikkeling van elektrisch aangedreven, emissievrije apparatuur heeft een hoge prioriteit. De klanten van Hencon B.V.  waarderen de onderscheidende, innovatieve drive en profiteren van inspirerende mogelijkheden voor betere prestaties, duurzaamheid en arbeidsvreugde.

Hencon is een Nederlands bedrijf met gezonde Nederlandse kernwaarden. Nederlanders zijn pioniers. Altijd op zoek naar nog slimmere, veiligere en snellere manieren om dingen te doen. Hencon staat van meet af aan voor uitstekende kwaliteit, flexibiliteit, hoge standaarden en klanttevredenheid. Voordelen die Hencon tot een zeer gewaardeerde internationale speler in de aluminium- en mijnbouwindustrie maken.

De volgende stap in je carrière

Bij Hencon hebben ze de baan die je zoekt! De organisatie biedt voortdurend de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen zoals je dat wilt en geeft je de ruimte voor persoonlijke groei. Daarnaast werkt de organisatie met de laatste technieken voor het bouwen van complexe oplossingen in verschillende industriële sectoren.

Er werken ruim 100 collega’s welke over het algemeen een vast dienstverband kennen met uiteenlopende functies. Denk hierbij aan Process Engineers, Projectmanagers en Quality Managers. Eenmaal binnen wil je nooit meer weg. Dit komt onder andere door de leuke bedrijfscultuur, de toegankelijke werkomgeving en het innovatieve karakter van de organisatie. Uiteraard biedt Hencon ook een zeer aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket aan!

Werken bij Hencon B.V.

Wil je aan de slag bij een innoverende organisatie waar enthousiasme, professionaliteit en collegialiteit je verder helpen in je carrière? Solliciteer dan op één van de vacatures van Hencon B.V. in Ulft!

Referentie

“De dames van Fongers & Fongers kennen de regionale arbeidsmarkt zeer goed. Ze hebben een breed scala aan netwerken waardoor ze actief schakelen op de arbeidsmarkt. De lijnen zijn kort en hun reactietijd is snel. Deze aanpak past goed binnen Hencon.” Margot Lamers | HR Officer
Margot Lamers | HR Officer
Fongers en Fongers x Hencon