Ga aan de slag bij Europa Have, bekijk de vacatures

Europe Have is een familiebedrijf met retail in hun DNA. In 1916 openden zij de eerste winkel en inmiddels exploiteren zij zo’n 28 Albert Heijn-winkels en Gall & Gall’s door heel Nederland en werken er zo’n 4.000 collega’s voor hen. Nu staat de 3e generatie aan het roer en hebben ze een hoofdkantoor gevestigd is in Didam waar shared services gevestigd is. Als familiebedrijf staan zij voor continuïteit. Duurzaam groeien dus. Daar gaat hun ondernemershart harder van kloppen.

Over Europa Have

Vanuit onze Achterhoekse roots kijken we met een nuchtere blik naar de dagelijkse praktijk. We houden niet van poespas: je moet gewoon krijgen waar je recht op hebt, zonder onnodige toeters en bellen. Dus is service ook gewoon echte service en geen wassen neus. En daarom optimaliseren we onze processen zonder zijsprongen of onlogische stappen. Een stevige kern met een heldere focus en een rationale aanpak. Dat stelt ons in staat om snel te schakelen en in te springen op veranderingen. Klaar voor een gezonde toekomst.

De volgende stap in je carrière

Als familiebedrijf staan ze voor continuïteit. Duurzaam groeien dus. Daar gaat hun ondernemershart harder van kloppen. Dat betekent niet alleen kansen zien en pakken, maar ook goed zorgen voor je mensen, je partners en je leveranciers. Dus doen ze wat ze beloven en komen ze hun verplichtingen stipt na, maar zijn ze ook helder in hun richtlijnen. Een man een man, een woord een woord. Die duidelijkheid werkt en is de basis voor langetermijnrelaties.

Werken bij Europa Have

Wil jij werken bij een organisatie die aanvoelt als een hecht familiebedrijf en waar enthousiasme en professionaliteit je verder helpen in je carrière? Europa Have heeft ruim 27 winkels en zo’n 4.000 collega’s. Dat biedt mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Door een functie te zoeken die echt bij je past, door te leren van ervaren collega’s of door lekker samen te werken met een leuk team. Bovendien zijn ze fan van mensen die iets willen ondernemen, als mens en als professional. Daarom geven ze zoveel mogelijk ruimte aan jouw eigen invulling. Hoe haal jij alles eruit wat erin zit? Solliciteer dan op één van de vacatures van Europa Have!

Wat anderen vertellen

“Je kan jouw functie deels zelf vormgeven. Als je proactief bent en nieuwe kansen signaleert, pakken we die samen op. Die nieuwe kansen kunnen zijn op het gebied van duurzaamheid of bijvoorbeeld upselling of new business.”
Nathalie Gründmann | Key Accountmanager
“Na mijn afstudeerproject binnen Checkpoint, ben ik hier met veel plezier blijven werken. De combinatie van nieuwe technologiën in de huidige retailmarkt zorgen voor mooie projecten. Wat mij elke dag weer enthousiast maakt, is het contact met verschillende retailers en onze wereldwijde productielocaties. Het blijft super tof om de labels waar jij aan mee hebt gewerkt weer terug te zien in de winkels!".
Debbie van de Pavert | Global Customer specialist