Ga aan de slag bij Eisma Media Groep!

De Eisma Media Groep (sinds 1874) is uitgever van hoogwaardige kennis en communicatieproducten en -diensten (o.a. vaktijdschriften, websites en e-mail nieuwsbrieven, events/awards, webinars, content marketing, E-congressen en leermiddelen) in diverse business to business- en educatieve markten. Vanuit de vestigingen in Leeuwarden en Doetinchem zorgen 100 professionals en honderden freelancers voor mogelijkheden die leiden tot succesvolle resultaten van hun klanten.

Over Eisma Media Groep

Ondernemerschap, open communicatie en vakmanschap zitten in de genen van hun betrokken medewerkers om resultaatgericht zaken te doen en zo inhoud te geven aan de Eisma Media Groep slogan: onze kennis, uw succes!

Installatie is hét marktleidende platform als het gaat om installatietechniek en dé onafhankelijke inspiratiebron voor het uitvoerend installatiebedrijf. Installatie richt zich primair op beslissers in het midden-en kleinbedrijf. De pijlers van het merk zijn techniek, product, ondernemerschap en vaktrots.

De volgende stap in je carrière

Vrijheid, resultaat, samenwerken, plezier en creativiteit. Hier staat ze voor! Eisma Media Groep toont verantwoordelijkheid voor de veiligheid en gezondheid van haar medewerkers. Door een optimale werkomgeving aan de medewerkers te bieden verkleinen ze de kans op het ontstaan van werkgerelateerde ziektes en dragen we actief bij aan de motivatie van de medewerkers. Veiligheid en werkomstandigheden zijn gegarandeerd en vastgelegd in een Risico Inventarisatie & Evaluatie.

Eisma Media Groep denkt in kansen en biedt mensen met een lichamelijke beperking een werkplek. Ook biedt Eisma Media Groep werkervaringsplaatsen aan en is het een erkend leerbedrijf.

Werken bij Eisma Media Groep

Benieuwd wat je kunt verwachten van Eisma Media Groep?

  • Eigen verantwoordelijkheid en afwisseling in je werk;
  • Ontwikkeling van jouw talenten zodat je het beste uit jezelf kunt halen;
  • Juiste balans werk en privé;
  • Uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket;
  • Open communicatie en een bedrijfscultuur waarin we werken als een team.

Enthousiast geworden? Solliciteer dan op één van de vacatures van Eisma Media Groep in Doetinchem!

Collega's aan het woord

“Ik ben verantwoordelijk voor het verkopen van advertentieruimte en andere formats voor het vakblad, de website en de nieuwsbrief van het merk Metaal Magazine. Ik informeer en adviseer klanten over hun mediaprojecten. De teksten worden onafhankelijk geschreven dus de eindredacteur beoordeeld de tekst op waarde voor de klant. Het is van belang om op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen binnen de markt. Je bent veel in contact met de redacteur en de klant, gaat op bezoek bij klanten en maakt voorstellen. Een hele diverse baan.”
Daniëlle | Accountmanager
“Ik ben werkzaam als content marketing-journalist voor Eisma Content Marketing. Wij vertellen de verhalen van de klant door middel van artikelen, videoproducties, animaties en door het voorbereiden van presentaties en webinars. Ik reis het hele land door en de baan is erg afwisselend. Er zijn zoveel verschillende onderwerpen in de bouw waar je over kunt schrijven. Je hebt veel ruimte om je eigen ideeën in te brengen. Een goed verhaal schrijft zichzelf!”
Koen | Content marketing journalist
“Ik ben marketeer binnen Eisma Horses media voor Bit, Dressuur, Paardenkrant, evenementen en online activiteiten en zorg voor onderanderen lezersaanbiedingen en beurzen. Op kantoor ben ik vooral bezig met leuke acties bedenken om abonnees te werven. Bij evenementen houd ik me vooral bezig met de organisatie er omheen. Denk hierbij aan het hebben van een stand en de marketing vooraf. Maar we verzorgen ook eigen evenementen en dan houd ik mij bezig met het volledig plaatje. Ik kan iedere dag anders inrichten, erg leuk!”
Monique | Marketeer