Ga aan de slag bij DRU!

DRU, opgericht in 1754 en daarmee één van de oudste bedrijven van Nederland. Het bedrijf is van oorsprong een ijzergieterij maar is sinds de vondst van aardgas in Slochteren gespecialiseerd in de fabricage van hoogwaardige gas- en houtkachels. Het bedrijf is internationaal actief en levert zijn kachels aan de Nederlandse, Belgische, Duitse, Franse en Engelse markt.

Over DRU

De naam DRU (Diepenbrock&Reigers-Ulft) staat al eeuwenlang garant voor top kwaliteit. DRU was dan ook een van de eerste Nederlandse bedrijven die het ISO 9000 kwaliteitscertificaat behaalde. Naast kwaliteit is de afgelopen decennia veel aandacht besteed aan vormgeving, bedienings- en installatiegemak. Vanuit deze achtergrond bieden wij een uniek assortiment haarden en kachels aan.

Grote bekendheid kreeg het bedrijf door de productie van gietijzeren potten en pannen. Later werd overgeschakeld naar kachels en sinds de ontdekking van het aardgas in Slochteren is DRU zich gaan specialiseren in de ontwikkeling en productie van een breed assortiment aan gas verwarmingsapparaten. Inmiddels biedt DRU een breed assortiment van gasgestookte en houtgestookte haarden en kachels.

Alle producten die de organisatie fabriceert en distribueert worden in heel Europa en in enkele landen buiten Europa verkocht. Het hoofdkantoor staat in Duiven en de eigen verkoopvestigingen zijn gevestigd in Engeland, België, Frankrijk en Duitsland. Sinds 2015 is DRU onderdeel van de Duitse kachelleverancier Spartherm.

De volgende stap in je carrière

Bij DRU maak je de volgende stap in je carrière. De organisatie biedt voortdurend de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen zoals je dat wilt en geeft je de ruimte voor persoonlijke groei. Daarnaast werkt de organisatie met de laatste technieken voor het bouwen van complete productiefaciliteiten.

Er werken meer dan 150 collega’s bij de organisatie welke over het algemeen een vast dienstverband kennen met uiteenlopende functies. Denk hierbij aan Financieel Administrateurs, Project Engineers en Support Medewerkers. Eenmaal binnen wil je nooit meer weg. Dit komt onder andere door de leuke bedrijfscultuur, een uitdagend takenpakket en het hechte familiegevoel. Uiteraard biedt DRU ook een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket aan!

Werken bij DRU

Wil je aan de slag bij een innoverende organisatie waar enthousiasme, professionaliteit en collegialiteit je verder helpen in je carrière? Solliciteer dan op één van de vacatures van DRU in Duiven!

Referentie

"Mijn naam is Jordy Ruijsch, inmiddels 1,5 jaar werkend als customer service / verkoopmedewerker bij DRU in Duiven. Samen met ons team zorgen wij ervoor dat onze dealers tijdig hun kachels ontvangen & kunnen plaatsen. Het prettige aan werken bij DRU is het directe contact met alle medewerkers, zo staan wij in directe verbinding met de collega’s van productie. Zo kan er bijvoorbeeld snel geschakeld worden voor eventuele spoed orders. Er heerst een prettige samenwerking op de werkvloer, dit maakt het een plezier om dagelijks naar DRU te rijden. De vrijdag afsluiten met een drankje maakt de week weer compleet!"
Jordy Ruijsch | Customer service / verkoopmedewerker