Ga aan de slag bij Deurenfabriek Suselbeek B.V. , bekijk de vacature

Deurenfabriek Suselbeek is niet zomaar een fabrikant van buitendeuren. Van grondstof tot eindproduct: al sinds 1921 wordt elke deur ambachtelijk geproduceerd. Door een team van ervaren vakmensen én onder één dak. We hebben niet alleen verstand van ons product, maar denken ook mee in uw processen. Dat maakt ons een volwaardige ketenpartner die uw uitdagingen begrijpt.

Over Deurenfabriek Suselbeek B.V.

Deurenfabriek Suselbeek is niet zomaar een fabrikant van buitendeuren. Van grondstof tot eindproduct: al sinds 1921 wordt elke deur ambachtelijk geproduceerd. Door een team van ervaren vakmensen én onder één dak. Ze hebben niet alleen verstand van het product, maar denken ook mee in de processen. Dat maakt hun een volwaardige ketenpartner die de uitdagingen begrijpt.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is bij Suselbeek altijd aan de orde. Ze zorgen zelf voor hun energievoorziening en beperken het gebruik van aardgas tot een minimum. Ze scheiden al hun afvalstoffen of bieden het aan voor recycling.

 

De volgende stap in je Carrière

De ervaring van Suselbeek is dat elke partner behoefte heeft aan een andere samenwerking. Ze gaan op zoek naar een werkwijze die voor beide partijen werkt. Zo gaan ze samen voor een langetermijnrelatie met een persoonlijke benadering. Bent je benieuwd wat Suselbeek voor jou kan betekenen? We staan je graag te woord in een persoonlijk gesprek.

Werken bij Deurenfabriek Suselbeek B.V.

Wil jij werken bij een organisatie die aanvoelt als een hecht familiebedrijf en waar enthousiasme en professionaliteit je verder helpen in je carrière? Solliciteer dan op één van de vacatures van Deurenfabriek Suselbeek B.V. in Varsseveld!

Wat anderen vertellen

“Je kan jouw functie deels zelf vormgeven. Als je proactief bent en nieuwe kansen signaleert, pakken we die samen op. Die nieuwe kansen kunnen zijn op het gebied van duurzaamheid of bijvoorbeeld upselling of new business.”
Nathalie Gründmann | Key Accountmanager
“Na mijn afstudeerproject binnen Checkpoint, ben ik hier met veel plezier blijven werken. De combinatie van nieuwe technologiën in de huidige retailmarkt zorgen voor mooie projecten. Wat mij elke dag weer enthousiast maakt, is het contact met verschillende retailers en onze wereldwijde productielocaties. Het blijft super tof om de labels waar jij aan mee hebt gewerkt weer terug te zien in de winkels!".
Debbie van de Pavert | Global Customer specialist