Ga aan de slag bij Coldenhove, bekijk de vacatures

Coldenhove werd opgericht in 1661 en heeft zich in ruim 350 jaar ontwikkeld tot leverancier van kwalitatief hoogwaardig papier voor speciale toepassingen. In de laatste decennia heeft Coldenhove zich toegelegd op digitaal industrieel printen van textiel met de ontwikkeling van het succesvolle sublimatie transfer papier.

Over Coldenhove

Coldenhove werd in 1661 in het Gelderse Eerbeek opgericht. Ze zijn al ruim drie eeuwen een zelfstandig familiebedrijf en daar zijn ze enorm trots op. Door de zelfstandigheid kon hun bedrijf uitgroeien tot wat het nu is: een moderne papierfabriek die bekendstaat om haar innovatieve papieroplossingen.

Coldenhove levert haar papieroplossingen aan klanten overal ter wereld. Het productportfolio varieert van traditionele papiersoorten van een hoge kwaliteit tot gepatenteerd hightech digitaal sublimatietransferpapier. Dankzij de focus op de ontwikkeling van nieuwe papiertoepassingen is en blijft Coldenhove een toonaangevend bedrijf in de papierindustrie

De volgende stap in je carrière

Bij Coldenhove ben je geen nummer, maar maak je deel uit van hun familie. Coldenhove verwacht van hun medewerkers dat ze op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen hun vakgebied en dat ze zich permanent verder ontwikkelen en verbeteren.

Jouw ontwikkeling helpt ons namelijk om meer te bereiken. Ons bedrijf is dusdanig groot dat we onze stempel op de markt kunnen drukken, maar we zijn en blijven een hecht bedrijf waar iedereen elkaar kent. Bij Coldenhove werk je zelfstandig en samen met andere afdelingen aan projecten. Je bent geen nummer, je bent één van ons!

Werken bij Coldenhove

Coldenhove  is een fijne plek om te werken. Vakmanschap wordt gewaardeerd en er is ruimte om persoonlijk te groeien. Ze werken professioneel met elkaar samen en collega’s kennen elkaar, over de afdelingen heen. Ze zijn een papierfabriek waar mensen met plezier werken.

Wil jij werken bij een organisatie die aanvoelt als een hecht bedrijf en waar enthousiasme en professionaliteit je verder helpen in je carrière? Solliciteer dan op één van de vacatures van Coldenhove in Eerbeek.