Ga aan de slag bij Brink!

Brink Moulds & Dies is gespecialiseerd in het engineeren en vervaardigen van hoog gekwalificeerde spuitgietmatrijzen en van hoogwaardige volg-, snij-, buigstempels. Het ontwikkelen van klant specifieke spuitgietmatrijzen en stempels doen ze met succes.

Over Brink

Brink groep bestaat uit meerdere ondernemingen met hun eigen specialismes. Brink Moulds & Dies is gespecialiseerd in het engineeren en vervaardigen van hoog gekwalificeerde spuitgietmatrijzen en van hoogwaardige volg-, snij-, buigstempels. Het ontwikkelen van klant specifieke spuitgietmatrijzen en stempels doen ze met succes. Verpakkingsfabrikanten in heel de wereld werken samen met BRINK om hun productie te optimaliseren. Brink hoort in haar vakgebied bij de wereldtop.

Brink groep heeft vestingen in Harskamp, Zelhem en in Winterswijk, waar in totaal meer dan 250 collega’s werken. Daarnaast zijn ze wereldwijd actief.

De volgende stap in je carrière

Brink is op zoek naar mensen met het Brink DNA.

  • [B]etrokken
  • [R]esultaatgericht
  • [I]nnovatief
  • [N]auwkeurig
  • [K]ostenbewust

Brink heeft hun aanname – en beoordelingsbeleid van toekomstige en huidige medewerkers toegespitst op deze karaktereigenschappen. Waarvan zij denken, dat deze karaktereigenschappen passen bij hun missie en visie. Zij streven er naar dat hun medewerkers dit gemeenschappelijke Brink-DNA tot uiting laten komen in alle dagelijkse werkzaamheden.

Werken bij Brink

Wil jij werken bij een organisatie die aanvoelt als een hecht bedrijf en waar enthousiasme en professionaliteit je verder helpen in je carrière? Solliciteer dan op één van de vacatures van Brink!

Collega's aan het woord

"Specialistisch bedrijf met een hecht fijn team waar iedereen elkaar kent!"
Marco Pruijs | Tekenaar/projectleider
“Het uitwerken van een product op papier tot een product wat je in je hand houdt en in de winkels ziet liggen, is niet te realiseren in je eentje. Je bent als engineer verantwoordelijk voor het ontwerp van de machine en dus het eindproduct. Door de nauwe en goede samenwerking met alle afdelingen binnen het bedrijf en door in werkelijkheid te zien wat je getekend hebt, is elk project een leuke en leerzame uitdaging.”
Luca Wijgman | Mechanical Engineer