Ga aan de slag bij Althea Nederland, bekijk de vacature

Althea Nederland B.V. verzorgt sinds 1994 het onderhoud van flexibele endoscopen en starre optieken voor circa 60 Nederlandse ziekenhuislocaties en ziekenhuizen in andere Europese landen.

Binnen de Althea Group, waar Althea Nederland sinds 2005 deel van uitmaakt, wordt samengewerkt met vestigingen in Duitsland, Frankrijk, Italië en Polen.

Binnen het bedrijf heerst een praktische mentaliteit met korte communicatielijnen. Gedrevenheid is een belangrijk kenmerk van de organisatie, waar totaal 27 personen werkzaam zijn.

Over Althea Nederland

30 JAAR ALS PARTNER VOOR DE GEZONDHEIDSZORG
Althea is de grootste leverancier die zich richt op geïntegreerd beheer van gezondheidszorgtechnologie.

Als onafhankelijk bedrijf bieden ze een multi-vendor service om alle medische technologieën te beheren.

Zij helpen bij het ontwerpen van de zorglocatie, het selecteren van de juiste apparatuur en het bieden van ondersteuning gedurende de gehele levenscyclus van de technologie, van onderhoud tot afvoer.
Houd leveranciers- en apparatuurovereenkomsten als één enkel contract.

De volgende stap in je Carrière

Althea Nederland (voorheen Surgical Technologies) verzorgt sinds 1994 het onderhoud van flexibele endoscopen en optieken voor ziekenhuizen in Nederland en andere landen binnen en buiten Europa.

De doelstelling is de continuïteit op het gebied van endoscopie te waarborgen door middel van samenwerking met onze klanten.

Ze bieden betrouwbaar, stabiel en duurzaam onderhoud van uw endoscopie apparatuur door middel van investering in kennis, medewerkers, onderdelen, leenapparatuur en tools. Het kwaliteitsbeleid van Althea Nederland richt zich op continue verbetering en ontwikkeling. Ze volgen de ontwikkelingen in de markt en voldoen aan vigerende wet- en regelgeving.

Werken bij Althea Nederland

Wil jij werken bij een internationale organisatie die aanvoelt als een hecht familiebedrijf en waar enthousiasme en professionaliteit je verder helpen in je carrière? Solliciteer dan op één van de vacatures van Althea Nederland in Didam!