Ga aan de slag bij Alpha Deuren International bekijk de vacature

Alpha Deuren is in 1995 gestart met de productie van hoogwaardige sectionaaldeuren voor industrie en woningbouw voor de handel in Europa. Sindsdien belevert Alpha Deuren succesvol handelaren en ook fabrikanten van sectionaaldeuren in meer dan 30 landen. Van belang in hun benadering van de markt is een klantgerichte, pragmatische en oplossingsgerichte houding met een duidelijke focus op alleen de vervaardiging van deuren waar Alpha Deuren sterk en goed in is!

Over Alpha Deuren International

Alpha levert internationaal probleemoplossende producten voor in elke situatie waarin isolatie, lichtinval, snelheid of gebruiksfrequentie belangrijk zijn. Elke deur is maatwerk, waardoor klantwensen zoveel mogelijk gerealiseerd kunnen worden.

Alpha deuren onderscheidt zich door hightech productiefaciliteiten verdeeld over 53.000 m2 bedrijfsoppervlak, een onderscheidend en compleet leveringsprogramma, een heldere werkwijze, scherpe prijzen en snelle levertijden. Die aanpak werkt, tot op de dag van vandaag.

Jaarlijks vinden ruim 75.000 deuren hun weg naar opdrachtgevers in meer dan 30 landen. Tevreden klanten voor wie zij graag een wereld aan nieuwe mogelijkheden openen: dat is de wereld van Alpha Deuren International.

De volgende stap in je carrière

Bij Alpha geloven ze in een hands-on mentaliteit en hebben ze echte doeners in hun team. Alle medewerkers – verdeeld over tien afdelingen – richten zich op het bestelproces en dragen daarmee bij aan de hoge klanttevredenheid.

Zo efficiënt mogelijk werken, dat is de werkwijze die gezamenlijk toegepast wordt. ‘Denken in mogelijkheden’ noemen ze dat bij Alpha Deuren. Zo ontwikkelen ze samen steeds intelligentere productiemethoden en blijven we tot op de dag van vandaag groeien.

Een aangename bedrijfscultuur met groeikansen

Een prettige werksfeer en bedrijfscultuur dragen hier zeker aan bij. Een aangename temperatuur op kantoor en in de productiehal, een zomer- en kerstafsluiting met buffet en een drankje, familiedagen en nog veel meer. Bij Alpha Deuren doen ze het werk echt SAMEN.

That’s it? Niet helemaal. Ze willen graag nog benadrukken dat medewerkers bij hun alle ruimte krijgen om zichzelf te ontwikkelen. Ben je ambitieus en wil je graag snel doorgroeien? Binnen alle afdelingen zijn er mogelijkheden. De medewerkers moeten lekker in hun vel zitten en voelen dat hard werken altijd beloond wordt – ook dat doen ze SAMEN.

Werken bij Alpha Deuren International

Wil jij werken bij een internationale organisatie die aanvoelt als een hecht familiebedrijf en waar enthousiasme en professionaliteit je verder helpen in je carrière? Solliciteer dan op één van de vacatures van Alpha Deuren International in Didam!