De zomer van 2024 staat voor de deur en daarmee ook het Europees Kampioenschap voetbal. Voor de voetballiefhebbers onder ons betekent dit dat je je vakantie zorgvuldig moet plannen om geen enkele spannende wedstrijd te missen. Hier zijn enkele handige tips om ervoor te zorgen dat je zowel van je vakantie als van het EK kunt genieten.

1. Kies accommodaties met sportzenders

Bij het boeken van je vakantiebestemming is het essentieel om te controleren of je accommodatie sportzenders biedt die het EK uitzenden. Veel hotels en vakantieparken adverteren met hun tv-aanbod. Door van tevoren te controleren, zorg je ervoor dat je alle wedstrijden vanuit het comfort van je verblijf kunt volgen, zonder extra stress.

2. Automatische updates en meldingen

Gebruik apps en notificaties om je op de hoogte te houden van de wedstrijden. Dit helpt je om geen enkel doelpunt of belangrijke gebeurtenis te missen, zelfs als je midden in een gesprek met een kandidaat zit of ergens lekker op het strand ligt.

3. Werk vanuit cafés of coworking spaces met sportzenders

Zoek cafés of coworking spaces die sportzenders uitzenden. Dit geeft je de mogelijkheid om in een productieve omgeving te werken terwijl je de wedstrijden kunt volgen.

4. Flexibele werkuren

Bespreek de mogelijkheid van flexibele werkuren met je werkgever of team. Dit kan je de vrijheid geven om je werkuren aan te passen aan het speelschema van het EK.

5. Gebruik een EK-werkplanner

Maak een werkplanner waarin je zowel je professionele taken als de wedstrijden opneemt. Dit helpt je om een overzicht te houden van je verantwoordelijkheden en je vrije tijd optimaal te benutten.

Met deze unieke tips kun je optimaal genieten van zowel je werk, je vakantie als het EK. Zo zorg je ervoor dat je niets mist van de actie op het veld en tegelijkertijd je professionele verantwoordelijkheden niet verwaarloost. Veel plezier en succes met de planning!