Gewonnen! Wij zijn de winnaar van de publieksprijs Bureaurecruitment Award 2024

Wat een tof nieuws! Eind januari ontvingen wij het fantastische bericht dat we genomineerd zijn voor de Werf& Bureaurecruitment Awards 2024.

Wat een fantastische dag was het gisteren! Samen met twee andere geweldige bedrijven, 365 werk & Steamz recruitment, stonden we in de finale van de Bureaurecruitment awards, voor zowel de vakjury als de publieksjury. Het was een dag vol inspiratie en spanning, en we zijn ontzettend trots op wat we hebben bereikt.

De Bureau Award vanuit de vakjury ging naar het innovatieve 365 uit Groningen voor hun geweldige app 365Werk Payday! Van harte gefeliciteerd team 365!

Er was ruim 3000 keer gestemd voor de publieksprijs en wij zijn mega trots dat wij als Achterhoeks bedrijf de publieksprijs hebben gewonnen! Daarom willen we onze achterban, mega bedanken, zonder jullie steun en stemmen hadden we dit nooit kunnen bereiken. Samen staan we sterk!

Van de nominatie, de pitch in Amersfoort, tot aan de finale in Utrecht. Werfen.nl mega bedankt voor de inspirerende weken. Op naar nog meer mooie avonturen en successen! 🚀

Benieuwd naar het verslag van de jury? Je leest het hier.