Assessments

Hoe bouw je een succesvol MT en hoe vervul ik een vacature in het MT? Niet alleen de kennis van de nieuwe manager of directeur, maar juist de ambitie, de drive en de cultural fit van de betreffende man of vrouw bepaalt het succes. Een sterke directeur kent zijn team, kent de markt, heeft een open blik richting de toekomst, houdt koers en past deze tijdig aan.

Fongers & Fongers maakt hierbij gebruik van het GITP Executive Assessment. Dit is gefocust op kwaliteiten en leiderschap van het senior management. Bij dit assessment is een executive consultant betrokken, een bedrijfspsycholoog die veel kennis heeft van de branche en het werkveld. De consultant heeft ervaring en expertise opgebouwd met zware (management) functies in het bedrijfsleven en dit biedt maximale risicoreductie bij selectie- en ontwikkelvragen voor functies met een zeer hoog afbreukrisico.

Bent u uitgenodigd voor een assessment van GITP? Bereid u dan alvast voor met filmpjes over de assessment dag, tips, meest gestelde vragen en het oefenen van online tests en vragenlijsten.

  • Inzicht in de talenten, vaardigheden, drijfveren en ontwikkelpotentie van (toekomstige) topmanagers
  • Zekerheid over de juiste strategische keuze voor de organisatie
  • Maximale risicoreductie en inzicht voor topfunctionarissen en bestuurders
  • Verbeter uw leiderschap aan de hand van de resultaten van een assessment