Ga aan de slag bij Vulcanus Castings

Vulcanus castings BV is actief in verschillende sectoren: land- en bosbouw, transport en logistiek, automotive, off-highway en machinebouw. Dankzij deze differentiatie zijn zij minder gevoelig voor seizoensinvloeden en conjunctuur.
Zij zijn in staat flexibel op uw vraag in te spelen. Het geautomatiseerde productieproces werkt foutloos bij een variatie in aantallen, productgewicht en geometrie. De stabiele productmix bewijst dat Vulcanus Castings BV van verschillende markten thuis is.
Kijkt Vulcanus Castings BV naar de verdeling in seriematige productie, dan zien ze dat driekwart daarvan bestaat uit series van 2000 tot 30.000 stuks.
Ongeveer 5% zit in aantallen daarboven en bij 20% ligt dat aantal lager.Vulcanus Castings BV is in ervaring en kennis uw betrouwbare partner voor elke omvang in serieproductie.

Over Vulcanus Castings

Duurzaamheid begint bij Vulcanus Castings BV al op de tekentafel, waar ze in co-engineering, met hun klanten, onderzoeken hoe producten slim, efficiënt, zuinig én degelijk gemaakt kunnen worden. Het productieproces sluit daarop aan, vanuit de wens om grondstoffen, energie en water te besparen. Ze doen dit door te investeren in duurzame innovatie en vakkundig personeel.

In hun sector, waar het zo duidelijk gaat om grondstoffen en energie, is de verantwoordelijkheid om duurzaam te produceren enorm. Door up-cycling van staalschroot, verricht hun sector in zijn aard een duurzame activiteit. Doordat gieterijproducten zelf een oneindige herbruikbaarheidswaarde bezitten, streeft Vulcanus Castings BV naar meer dan 95% hergebruik van grondstoffen. Vanuit de aard van hun productieproces streven zij vanzelfsprekend continu naar energiebesparing.

Vulcanus Castings BV voldoet daarom aan de meerjarenafspraak voor de energiezorg in Nederland.

 

De volgende stap in je Carrière

Vulcanus Castings BV is zich bewust van haar invloed op lokale én mondiale schaal.
Vanuit hun maatschappelijke verantwoording werken zij met traceerbare grondstoffen.
Vanuit het ‘lean’ principe optimaliseren ze transport, opslag, kwaliteit, energiegebruik en het productieproces.
Samen met regionale en lokale overheden zijn ze altijd op zoek naar methoden om hun ecologische voetafdruk te beheersen en te verkleinen.

Werken bij Vulcanus Castings

Wil jij werken bij een organisatie die aanvoelt als een hecht familiebedrijf en waar enthousiasme en professionaliteit je verder helpen in je carrière? Solliciteer dan op één van de vacatures van Vulcanus Castings BV!

Wat anderen vertellen

“Na mijn afstudeerproject binnen Checkpoint, ben ik hier met veel plezier blijven werken. De combinatie van nieuwe technologiën in de huidige retailmarkt zorgen voor mooie projecten. Wat mij elke dag weer enthousiast maakt, is het contact met verschillende retailers en onze wereldwijde productielocaties. Het blijft super tof om de labels waar jij aan mee hebt gewerkt weer terug te zien in de winkels!".
Debbie van de Pavert | Global Customer specialist