Aan de slag bij Welgro, bekijk de vacatures

Welgro bouwt al bijna 60 jaar bulkwagens voor het vervoer van veevoeders en droge grondstoffen. Een mooi en vakkundig maakbedrijf in de Achterhoek met ruim 125 medewerkers. Bij Welgro komen techniek, innovatie en vakmanschap tot in de kleinste details samen.

Al tientallen jaren produceert de organisatie bulkwagens voor veevoeder, meelproducten, granulaten, granen en poedervormige stoffen. Jaarlijks worden zo’n 120 bulkwagens geleverd aan klanten in Europa, Midden-Oosten en Afrika. In Azië worden de bulkwagens aan de hand van licenties gebouwd.

Welgro is een gezond bedrijf en heeft een reputatie van kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Onlangs is het bedrijf volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. Op het 30.000 m2 grote bedrijfsterrein in Groenlo zijn nieuwe productieruimten en uitgebreide kantoren gebouwd. Het voldoet volledig aan de laatste eisen op het gebied van milieu-, gezondheids- en veiligheidswetgeving.

Door de eigen ontwikkeling van de bulkwagen technologie heeft Welgro veel van zijn eigen ontwerpen gepatenteerd. Welgro produceert nog steeds in eigen huis. De organisatie verzorgt het hele traject: van de ontwerpfase op de CAD-afdeling, het verfspuiten van de wagens, het aanbrengen van logo’s en de aftersales.

Bij Welgro maak je de volgende stap in je carrière. De organisatie biedt voortdurend de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen zoals je dat wilt en geeft je de ruimte voor persoonlijke groei. Daarnaast werkt de organisatie met de laatste technieken voor het produceren van hoge kwaliteit bulkwagens.

Er werken meer dan 100 collega’s bij de organisatie welke over het algemeen een vast dienstverband kennen met uiteenlopende functies. Denk hierbij aan Technisch Tekenaars, Project Engineers en Support Medewerkers. Eenmaal binnen wil je nooit meer weg. Dit komt onder andere door de leuke bedrijfscultuur, een uitdagend takenpakket en het hechte familiegevoel. Uiteraard biedt Hoopman ook een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket aan!

Wil je aan de slag bij een innoverende organisatie waar enthousiasme, professionaliteit en collegialiteit je verder helpen in je carrière? Solliciteer dan op één van de vacatures van Welgro in Groenlo!

Meer weten over Welgro of over één van onze andere opdrachtgevers? Neem dan contact met ons op via 0315 397 500 of vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op!

    Wat anderen vertellen

    Arwin Koens - Sales & Marketing

    De bedrijfsstructuur en mentaliteit, de korte lijnen en de trots en kwaliteit van ons product.

    Christiaan Effting - Controller

    De no nonsense mentaliteit van hard werken met een open bedrijfscultuur en een veelzijdige functie waarin ik mijn energie kwijt kan.De afgelopen jaren kreeg ik de kans om mij verder te ontwikkelen zowel als persoon en in opleiding. Welgro is een stabiel en gezond bedrijf en de uitdaging is om met zijn allen “in control” te blijven.