Ga aan de slag bij Varex Imaging Nederland B.V., bekijk de vacatures

Varex Imaging Nederland B.V. is een gespecialiseerde leverancier, producent en ontwikkelaar van componenten voor medische en industriële röntgenapparatuur, waaronder hoogspanningsconnectoren, belichtingsmeters en Bucky Systems. Zij zijn een internationaal, innovatief en vooruitstrevend bedrijf, echter met een no nonsens, open, Achterhoekse bedrijfscultuur en korte lijnen.

In het Varex Development Center Dinxperlo ontwikkelen zij deze geavanceerde producten en in nauwe samenwerking met hun opdrachtgevers houden zij zich dagelijks bezig met innovatieve technieken. Naast de vestiging in Dinxperlo heeft onze opdrachtgever vijf vestigingen wereldwijd en zijn onderdeel uit van de internationale Varian Group.

Varex Imaging Nederland B.V. staat bekend als een solide organisatie en werkgever en zijn in staat hun medewerkers een prettige en inspirerende werkomgeving te bieden. Zij hechten veel waarde aan kwaliteit en goed gekwalificeerd personeel. Voor jou als medewerker betekent dit dat je genoeg ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen, zodat je jouw talenten optimaal benut.