Ga aan de slag bij Ubbink B.V., bekijk de vacatures

De missie van Ubbink is het verbeteren van de energie efficiency en het binnenklimaat van gebouwen in geheel Europa. Ubbink produceert en verkoopt vele producten en systemen die een bijdrage leveren aan deze missie.

Ubbink is gespecialiseerd in ventilatie, rookgasafvoer, en lucht- en waterdicht bouwen. De producten zijn verkrijgbaar bij de bouwmaterialenhandel, technische groothandel en ijzerwarenspeciaalzaken en heeft diverse innovaties op haar naam staan.

Ubbink is een moderne werkgever, zowel qua gebruikte productietechnieken, machines als werkgeverschap.

Lokaal ondernemerschap en optimisme staan hoog in het vaandel binnen Ubbink. Elke dag werken enthousiaste collega’s vol passie aan duurzame producten en diensten die de energie- en klimaatvraagstukken van gebouwen oplossen.

Ubbink is in 1896 opgericht in Doesburg (NL) en heeft vestigingen in België, Frankrijk, Italië en de UK. In 2000 werd Ubbink onderdeel van het Duitse Centrotec Sustainable AG. Deze aan de Nieuwe Beurs in Frankfurt genoteerde onderneming ontwikkelt en produceert producten die bijdragen aan energiebesparing, verhoging van het (woon)comfort en bevordering van de gezondheid.

Met zusterbedrijf Centrotherm vormen zij de Ubbink-Centrotherm Group. Samen hebben ze een sterk Europees netwerk van flexibele lokale ondernemingen en agenten, die goed ingevoerd zijn in hun eigen markten. In de komende jaren wil men dit netwerk verder uitbreiden.

De vestiging van Ubbink in Nederland (Doesburg) heeft onder andere activiteiten op het gebied van Finance, Logistiek, Operations (o.a. Productie en Warehousing), Sales & Marketing, ICT en Human Resources