Ga aan de slag bij TSC-silos BV, bekijk de vacatures

TSC is een specialist in het bouwen van hoogwaardige rechthoekige silo’s welke worden ingezet in een verscheidenheid van industrieën over de hele wereld. Het silo concept kenmerkt zich door een optimale opslagcapaciteit en flexibele indelingsmogelijkheden. Door een slim ontwerp hebben wij de best mogelijke productuitloop bij maximale opslagcapaciteit.

Werken bij TSC Silos betekent werken in een dynamische en internationale omgeving en vraagt flexibiliteit. Met hun kennis en nuchtere aanpak dragen zij bij aan grote en aansprekende industriële projecten die verspreid over de wereld gerealiseerd worden; van Venezuela tot de Verenigde Staten en van Noorwegen tot Nieuw-Zeeland. Voor TSC Silos maakt het niet uit, bij elk project zijn ze even betrokken. Altijd die cruciale vraag stellend: hoe bereiken we meer, met minder?

Wat anderen vertellen

Jorn Naber - Projectengineer
“Ik mag met trots werken in een hecht team aan indrukwekkende projecten over de hele wereld, met de Achterhoekse nuchterheid en passie in een fijn familiebedrijf. Alles wordt goed voor je geregeld en je doet er echt toe.”