Ga aan de slag bij Triferto, bekijk de vacatures

Triferto is een internationale groothandel in minerale meststoffen. Als specialist in bemesting dragen zij daarmee bij aan duurzame landbouw- en voedselproductie. Met moderne supply chain oplossingen streven ze naar maximaal rendement voor hun ketenpartners.
Triferto, met haar 70 medewerkers, maakt onderdeel uit van het familiebedrijf Brokking, 125 jaar actief in de agrarische sector. Met haar sterke marktpositie in Noord-West Europa en exportactiviteiten worden ruim 60 landen bediend en vervult daarmee een belangrijke positie binnen de supply chain van minerale meststoffen.

Een carrière bij Triferto
Werken bij Triferto is werken bij een wereldwijde groothandel van meststoffen dat toptalenten in de marketing, sales, agronomie, techniek en onderzoek de ruimte biedt. Triferto is actief aanwezig in de dynamische meststoffenmarkt. Ze lopen voorop met nieuwe efficiënte meststoffen, hoogwaardige kwaliteit, kennis van zaken en een uitstekend logistiek netwerk. Ze willen in deze meststoffenmarkt succesvol zijn en blijven! Daarom biedt Triferto ruimte voor mensen die goed zijn in hun vak.