Ga aan de slag bij RPM Bouw B.V., bekijk de vacatures

RPM Bouw BV is een bedrijf met een bestaansrecht van ruim vijftig jaar. Kernwaarden voor RPM Bouw zijn: ondernemend, betrouwbaar en grensverleggend maar ook innovatief, duurzaam en kwaliteit. Hier wordt samen met alle medewerkers iedere dag aan gewerkt. Samen met de opdrachtgever werken zij aan een mooi product. Een woning, bedrijfsgebouw of een appartementencomplex moet voldoen aan de juiste kwaliteitseisen maar ook biedt RPM veel kennis en kunde in de verschillende fases.

RPM richt zich nu en in de toekomst voortdurend op innovaties en verbeteringen. De wereld van de bouw verandert continu en nieuwe ontwikkelingen zijn de orde van de dag. RPM volgt vernieuwingen nauwkeurig met een scherp oog voor duurzaamheid. RPM staat voor persoonlijk contact, betrouwbaarheid en kwaliteit. Directie en medewerkers zijn trots op een mooie organisatie waar de contacten warm en persoonlijk zijn. Ondernemerschap zit in het DNA.

RPM telt circa 25 medewerkers in verschillende specialismen. Het team van RPM is hecht, ambitieus en gedreven. Met ieder hun eigen taak weten ze prachtige en complexe projecten tot een goed einde te brengen. Bouwwerken waar ze zelf nét zo trots op zijn als de opdrachtgever. RPM kent weinig verloop. Wie er werkt, krijgt kansen zich te ontwikkelen op eigen niveau en interessegebied. RPM is een lerende organisatie waarbij het samenwerken als team van groot belang is. De sfeer is open, no nonsens en informeel, collegiaal en zonder drempels.