Ga aan de slag bij Reesink Logistic Solutions, bekijk de vacatures

Reesink Logistics Solutions (voorheen Lalesse Europe) denkt in oplossingen, niet in producten. Dat is wat zij smart noemen. Reesink Logistics Solutions heeft tientallen jaren praktijkervaring in het optimaliseren van magazijnen in de sectoren food (al dan niet gekoeld of diepgevroren), retail, groothandel en industrie. Met eigen productie, eigen technici en speciale tools voor analyse, simulatie en modellering van logistieke processen komt Reesink Logistics Solutions met oplossingen die altijd zijn toegesneden op klant situatie. Het betreft veel meer dan alleen magazijnkranen.

Van heftrucks via magazijnkranen naar AutoStore, van pallets via colli naar bakken. Voor iedere vorm van material handling geldt dat er steeds hogere eisen worden gesteld aan snelheid, betrouwbaarheid, nauwkeurigheid en efficiëntie.

Juist de volledige turn-key maatwerkoplossingen maken het werk inhoudelijk zo interessant.

Reesink Logistic Solutions maakt onderdeel uit van Royal Reesink. Royal Reesink is een sterk groeiend, 231 jaar oud, bedrijf dat zich focust op twee segmenten: Reesink Equipment en Reesink Industries. In totaal werken er ruim 1.600 medewerkers verdeeld over diverse bedrijven in Nederland, Duitsland, België, Denemarken, Verenigd Koninkrijk, Turkije en Kazachstan.