Ga aan de slag bij Multi Ratio B.V., bekijk de vacatures

Multi Ratio, gevestigd in Doetinchem, is al jaren specialist om klanten te ondersteunen bij de inrichting van hun kantoren. Zij zetten hun kennis om in een passend advies en zoeken samen met de klant naar de beste oplossing. De klant staat altijd voorop bij Multi Ratio. Dit uit zich in advies op maat, vakkundige montage, een ruime voorraad en daardoor zeer snelle levering. Je komt te werken in een hecht team en binnen de organisatie heerst een platte cultuur. Een sfeer waarin collega’s interesse hebben in elkaar, humor en professionaliteit op de werkvloer. Momenteel zijn er 30 medewerkers werkzaam.

Wat anderen vertellen

Jaap Hoksbergen - Multi Ratio - Logistiek
"Het is prettig werken bij Multi Ratio. We zijn een klein, gezellig bedrijf waar we als collega’s goed met elkaar omgaan. De sfeer is open en fijn. Multi Ratio is goed voor de medewerkers waardoor ik bereid ben een stapje extra te zetten."
Kirsten Wasser - Multi Ratio - Administratie
"Mijn collega’s en de sfeer binnen het bedrijf maken dat ik elke dag met heel veel plezier naar mijn werk ga. We hebben een goed onderling contact en jaarlijks worden er leuke activiteiten voor het personeel georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan het jaarlijkse personeelsfeest, een kerstborrel, vrijdagmiddagborrel. Ik heb een erg leuke baan met een afwisselend takenpakket. Multi Ratio verkoopt een mooi product en ik ben blij dat ik mijn steentje mag en kan bijdragen aan de groei van deze toffe organisatie."
Remco Peters - Multi Ratio - Verkoop
"Multi Ratio is een bedrijf met een open cultuur en gezellige collega’s. Omdat we veel kennis in huis hebben van de mooie producten kunnen we onze klanten goed adviseren. Daarnaast kunnen we, omdat we een ruime voorraad hebben, de afspraken die we met onze klanten hebben altijd nakomen. Dat is heel prettig werken. Advies en klanttevredenheid staan hoog bij ons in het vaandel en de reviews van onze klanten laat een hele hoge klanttevredenheid zien, iets waar we allemaal heel trots op zijn."