Ga aan de slag bij Life & Mobility, bekijk de vacatures

Life & Mobility is een Nederlandse, innoverende producent van rolstoelen en scootmobielen. Al hun activiteiten zijn erop gericht om mensen met een functiebeperking binnen hun mogelijkheden te laten participeren in het maatschappelijk leven.

Voor hen willen ze grenzen verleggen. Met innovatieve en onderscheidende oplossingen die een verdere maatschappelijke participatie en ontplooiing mogelijk maakt.

De markt waarin ze hun bewegen ontwikkelt zich voortdurend. Veranderende zorgbehoeften en inzichten op het gebied van mobiliteit hebben hierop grote invloed. Met een eigen research en ontwikkelingafdeling spelen ze daar adequaat op in. Ze werken daarbij nauw samen met alle partners in de zorgketen. Dat is voor hun de basis om de individuele gebruiker de allerbeste oplossing te bieden. Een oplossing die bijdraagt aan een betere kwaliteit van zijn of haar leven.

Daarom zeggen zij: Inspired by Life

Wat anderen vertellen

Leonie Hendriks - Life & Mobility - Key Accountmanager Inkoop
"Met mijn studie facilitymanagement ben ik heel veelzijdig opgeleid en kun je veel kanten op. Ik heb eerst veel kennis en ervaring opgedaan en daarna de mogelijkheid gekregen me verder te ontwikkelen. Ik zit hier dan ook prima op mijn plek. De sfeer is uitstekend en iedereen is bereid elkaar te helpen. En we maken een mooi product waarmee we mensen kunnen helpen en dat pakt me."
Marcel de Boer - Life & Mobility - Retail Manager
"De filosofie van Life & Mobility is ook mijn filosofie. In mijn functie van Retailmanager kan ik daarin meedenken en mijn mening geven. Die instelling past me prima. De meeste mobiliteitshulpmiddelen worden verkocht via een dealer. Daar staat tegenover dat Life & Mobility in staat is snel te handelen en heel goed luistert naar haar klanten. Voor mij zijn dat heel plezierige eigenschappen. Life & Mobility staat voor kwaliteit. Het is onze taak dat kwaliteitsbesef over te brengen op de beslissers in de zorg. De mensen van Life & Mobility zijn betrokken. Als je hier de eindgebruiker centraal stelt kun je niet snel iets fout doen."
Rob Schadron- Life & Mobility - Logistiek Manager
"Hiervoor was ik werkzaam bij Defensie. Daar was ik groepsleider in het magazijn en dat was natuurlijk een mooie aanloop voor mijn werk bij Life & Mobility. Wat me vooral aanspreekt bij Life & Mobility? De samenwerking met alle afdelingen. Je hebt hier nooit het gevoel dat je er alleen voor staat. Inspired by Life is ook met zijn allen geïnspireerd zijn door de cultuur hier op het werk."