Ga aan de slag bij Lentink Metaalbewerking, bekijk de vacatures

In 60 jaar tijd is Lentink uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende toeleveranciers op het gebied van hightech plaatbewerking. Een breed geoutilleerd machinepark bestaande uit de modernste geautomatiseerde technieken maakt een optimale 24/7 productie mogelijk, alsmede door de dagelijkse kwalitatieve inzet van hun enthousiaste technische specialisten.Zij produceren grote en kleine serie producten voor verschillende internationale markten, bedrijfstakken en industrieën. Smart bewerken van plaatstaal biedt vele oplossingen, Lentink wil u daarin graag adviseren, van dienst zijn en ontzorgen.

Wat anderen vertellen

Norbert - Planner
"Ik heb het enorm naar mijn zin, elke week brengt zich weer nieuwe uitdagingen met zich mee. De momenten wanneer er bijvoorbeeld spoed orders tussendoor komen, en er ad-hoc gereageerd en geschakeld moet worden tussen alle betreffende afdelingen, zijn achteraf de leukste en leerzaamste uitdagingen voor mij. Het werk bevalt zeer goed. Geen één dag is hetzelfde. Continue zijn er factoren die veranderen waardoor je geregeld bepaalde besluiten moet nemen om de productie zo optimaal mogelijk door te kunnen laten gaan. Het uitdagende vanuit mijn functie is dat je een zeer belangrijke rol hebt binnen Lentink omdat je sturing geeft aan het gehele productieproces van Lentink. De onderlinge sfeer is ronduit top! Zelden zoiets meegemaakt. Door de korte lijntjes en de zogenaamde “platte organisatie” gaat iedereen heerlijk informeel met elkaar om, en staan ook veel collega’s voor elkaar klaar wanneer hulp nodig is. Ongeacht de afdeling waar ze werkzaam zijn." 
Patrick - Manager kwaliteitsdienst
"Het werk bevalt mij perfect. Ik pas als een puzzelstuk op mijn positie in de Lentink organisatie en voelde mij vanaf dag één op de Kwaliteitsdienst op mijn plek. Vooral de variëteit aan mensen en de verschillende dagelijkse items zorgen ervoor dat je veel moet kunnen schakelen en dat vind ik mooi en uitdagend. Het is een schone onderneming waar alles wat je kan bedenken aanwezig is. Is het er niet dan is dat bespreekbaar met de directie om het alsnog aan te schaffen. Onze eigenaar directeur is er één van ons, en wij zijn er één van hem en dat is mooi om daarbij te werken. Het is echt één groot team binnen Lentink waar je als nieuweling makkelijk in wordt opgenomen. Samen met mijn collega’s zorgen wij ervoor dat een ieder met kwaliteit gerelateerde zaken zo snel mogelijk bediend wordt."