Ga aan de slag bij Lamex Foods Europe , bekijk de vacatures

Lamex Foods Europe is een vooraanstaand internationaal handelshuis in diepvries vlees, vleesbereidingen en aanverwante Agri producten. Als dochterfirma van het in London gevestigde Lamex Food Group al meer dan 35 jaar wereldwijd actief. Over de jaren heeft Lamex Foods Europe  een eigen internationaal netwerk van klanten, leveranciers en logistieke partners opgebouwd. Ze zijn internationaal bekend als een betrouwbare partner met een uitgebreid productassortiment. De service van Lamex Food Group kenmerkt zich verder door een persoonlijke klantbenadering waarbij de wensen en belangen van de klant centraal staan. Een eigen kwaliteitsafdeling waarborgt een uitstekende kwaliteit. Alle food professionals binnen het bedrijf spreken meerdere talen en zijn volledig op de hoogte van alle relevante kennis over wet- en regelgeving op het gebied van internationale handel. Lamex Foods Europe wil zich blijven ontwikkelen en zoekt continu naar manieren om te diversifiëren en waarde toe te voegen aan de business.

Wat anderen vertellen

Beate Clarenbach - Lamex Foods Europe - Executive Secretary
"Voel jij je thuis in een dynamische omgeving, waarbij je ’s ochtends nog niet weet hoe de dag zal gaan verlopen? Dan zit je bij Lamex op het juiste adres! Ongeacht je functie zul je veel (persoonlijke) verantwoordelijkheden krijgen. De open werkstructuur en korte lijnen zorgen ervoor dat we ook als team snel kunnen schakelen. Werken bij Lamex betekent dagelijks internationaal actief zijn in combinatie met een gezonde portie Achterhoekse nuchterheid."
Tanja Veerbeek - Lamex Foods Europe - Logistics
"Lamex’ logistieke afdeling is het hart van het bedrijf. We hebben dagelijks contact met leveranciers, agenten en klanten van over de hele wereld. In de functie van logistiek medewerker staan afwisseling en eigen initiatief voorop. Het geeft voldoening om aan het einde van de werkweek weer alles van A naar B te hebben kunnen regelen. Ben je een regelaar, een planner en heb je een goede dosis zelfvertrouwen? Dan zou ik zeker solliciteren."
Justin Bruijne - Lamex Foods Europe - Trader
"Bij Lamex heb je de kans om jezelf te ontwikkelen binnen een internationale organisatie. Zelf ben ik na mijn afstudeeropdracht bij Lamex gebleven als Junior Trader en ben ik doorgegroeid tot Trader die actief is verschillende werelddelen. De platte structuur, open cultuur en de begeleiding waar nodig zorgen er samen voor dat je kansen volop kan benutten. Hiernaast wordt de week regelmatig afgesloten met een biertje of wijntje op kantoor."