Ga aan de slag bij Koninklijke Gazelle, bekijk de vacatures

Bij Koninklijke Gazelle in het Veluwse Dieren maken circa 500 medewerkers elk jaar meer dan 275.000 fietsen. Gazelle is marktleider in Nederland en profileert zich door een aansprekende, innovatieve collectie en een hoge leverbetrouwbaarheid. Export is één van de strategische speerpunten. Al sinds de oprichting in 1892 staat kwaliteit bij Gazelle voorop.

Gazelle maakt sinds 2012 onderdeel uit van de Pon Bicycle Group. Pon is een van de grootste familiebedrijven in Nederland. Een internationaal handels- en servicebedrijf met een breed scala aan activiteiten. Gazelle is in de afgelopen periode flink gegroeid, zowel nationaal als internationaal en we blijven het aantal buitenlandse vestigingen nog uitbreiden.

Wat anderen vertellen

Fleur van der Vliet - Koninklijke Gazelle - Project Manager Outsourcing
"Met de huidige supply chain is het werken voor Koninklijke Gazelle enorm dynamisch! Van het organiseren van onderdelen van fietsen op de juiste plek en op het juiste moment tot het continu blijven verbeteren van processen. Daarnaast zijn er genoeg mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het zo leuk om te werken voor Gazelle!"
Floris Lievestro - Koninklijke Gazelle - Production Quality Engineer
"De fietsenmarkt is de laatste jaren een snel groeiende markt. Dit in combinatie met de toenemende complexiteit van de e-bikes maakt het werken bij Gazelle een grote uitdaging. Vooral het hooghouden van de kwaliteit waar Gazelle om bekend staat is in deze tijd een erg interessante job! En uiteraard zijn binnen Gazelle en Pon meer dan genoeg carrière kansen".