Ga aan de slag bij Inteqnion, bekijk de vacatures

Inteqnion is gespecialiseerd in ontwerp, bouw en implementatie van besturings- en automatiseringsoplossingen binnen de procesindustrie. Zij maken deel uit van de TRIOTT Groep. Samen met Ottevanger Milling Engineers realiseren zij complete mengvoederfabrieken over de hele wereld, waarbij Ottevanger zorgt voor de mechanische installatie en Inteqnion de complete elektrische installatie voor haar rekening neemt.

Zij bieden een uitdagende, gevarieerde en zelfstandige functie waarin je jezelf goed kunt ontwikkelen. Daarnaast wordt er een uitstekend pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden geboden. Zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en een hoge mate van vrijheid is wat Inteqnion als organisatie kenmerkt.

De organisatie heeft korte communicatielijnen en een informele, open en collegiale bedrijfscultuur. Het betreft een moderne organisatie waar ook ruimte is voor flexibele werktijden.

Je komt terecht in een professioneel en betrokken team van collega’s. De werklocatie bevind zich in een filevrije omgeving. Inteqnion is een betrokken werkgever met waar mensen zich thuis voelen en zich kunnen ontplooien.