Werken bij Hoopman Machines, bekijk de vacatures

Internationaal met een lokaal karakter! In 1911 begonnen als een lokale smid in het Achterhoekse Aalten. En nu jaren later een internationale speler in de agrarische-, infra-, industriële- en tuinbouwsector. Een familiebedrijf met een belangrijk doel: Innovatieve en waarde toevoegende machines ontwikkelen voor en met haar klanten en partners.

De organisatie is betrokken geweest bij innovatie in de landbouw en aanverwante bedrijfstakken. Een van de baanbrekende uitvindingen vond plaats in 1958 toen een rapenrooier en zaaimachine werden gepatenteerd en in productie genomen. Vanaf dat moment verschoven de diverse handelsactiviteiten meer en meer in de richting van de ontwikkeling en fabricage van apparatuur.

Bij Hoopman Machines worden machines onder de merknaam Holaras geproduceerd en ontwikkeld voor de voederwinning, uienverwerking, veehouderij, infratechniek en biogasindustrie. Met hun rijke historie en specialistische kennis leveren ze degelijke machines van hoge kwaliteit. Uniek is dat zowel de ontwikkeling als de productie van metaalbewerking tot aan assemblage in huis gebeurd.

Sinds 1983 heeft Hoopman equipment & engineering ervaring op het gebied van zaadverbeteringstechnologieën. Naast de ontwikkeling van onder andere een uniek droogproces houd Hoopman equipment & engineering zich bezig met het ontwikkelen van Turn-Key systemen voor het coaten, pilleren, primen en ontsmetten van zaden. In de loop van 2015 zijn alle Hoopman equipment & engineering productiefaciliteiten volledig geïntegreerd in de fabriek van Hoopman Machines.

Bij Hoopman Machines maak je de volgende stap in je carrière. De organisatie biedt voortdurend de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen zoals je dat wilt en geeft je de ruimte voor persoonlijke groei. Daarnaast werkt de organisatie met de laatste technieken voor het bouwen van complete productiefaciliteiten.

Er werken meer dan 150 collega’s bij de organisatie welke over het algemeen een vast dienstverband kennen met uiteenlopende functies. Denk hierbij aan Technisch Tekenaars, Inkoop Specialisten en Support Medewerkers. Eenmaal binnen wil je nooit meer weg. Dit komt onder andere door de leuke bedrijfscultuur, een uitdagend takenpakket en het hechte familiegevoel. Uiteraard biedt Hoopman ook een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket aan!

Wil je aan de slag bij een innoverende organisatie waar enthousiasme, professionaliteit en collegialiteit je verder helpen in je carrière? Solliciteer dan op één van de vacatures van Hoopman Machines B.V. in Aalten!

“Voor onze bedrijven zijn we op zoek naar collega’s die passen in ons team, maar ook hun eigen creativiteit en ideeën kwijt kunnen in hun werk. Een goede eigenschap van Diana en haar collega’s is dat ze meedenken en zich verplaatsen in zowel kandidaat als werkgever bij de zoektocht naar nieuwe collega’s. De wervingsprocedure begint bij het maken van een duidelijk profiel en aan de hand hiervan vindt de voorselectie plaats. Het inlevingsvermogen geeft vertrouwen om tot een passende werving te komen. Hun brede netwerk levert meerdere kandidaten voor uiteenlopende vacatures, variërend van techniek, organisatie tot aan verkoop. De zorgvuldige screening werkt tijdbesparend.”

Dick Neerhof – Financieel-/HR Manager Hoopman Group

Wat anderen vertellen

Marieke van Gorssel – Hoopman - Sales manager Hoopman equipment & engineering
"De internationale zaaizaad branche vraagt momenteel om een forse schaalvergroting van haar machinepark. Als producent van zaaizaadverwerkingsmachines verkopen wij standaard machines, maar staan ook open voor ‘custom-made’ machines. Voor het ontwikkelen van innovatieve en custom-made machines is co-creatie met collega’s, klanten en partners essentieel. De energie en professionaliteit die voortkomen uit de prettige samenwerkingen maken mij enthousiast. Geen dag is hetzelfde door de diversiteit. Het is voor mij iedere dag een plezier om onze klanten te kunnen adviseren en voorzien van Hoopman e&e machines."