Ga aan de slag bij Fairbanks Nijhuis, bekijk de vacatures

Werken bij Nijhuis pompen BV betekent werken in een internationale omgeving met kwalitatief hoogstaande producten, die klantspecifiek in eigen huis worden ontwikkeld en geconstrueerd. Nijhuis pompen BV maakt onderdeel uit van Pentair en opereert sinds oktober 2012 onder de merknaam Fairbanks Nijhuis. De organisatie levert al meer dan 100 jaar pompen en pompsystemen voor diverse toepassingsgebieden, zoals: drinkwater, irrigatie, riool- en poldergemalen, scheeps-, bagger- en (petrochemische) industrie en ontzoutingsinstallaties.

Daarnaast houdt Fairbanks Nijhuis zich wereldwijd bezig met de verkoop, engineering en assemblage van fire fighting units voor de off- en on-shore industrie en ter brandpreventie op civiele werken. Fairbanks Nijhuis speelt een grote rol in de wereldwijde watervoorziening en levert hiermee een belangrijke bijdrage aan de duurzame ontwikkeling van maatschappij en milieu.

Naast een modern geëquipeerde machinefabriek beschikt Fairbanks Nijhuis over een eigen ontwerpafdeling, gieterij en testafdeling (proefstand). De organisatie telt op dit moment ruim 160 medewerkers.