Ga aan de slag bij De Netterden Groep, bekijk de vacatures

De Netterden Groep is een bedrijf dat zich sinds 1972 bezighoudt met het winnen van zand en grind. Momenteel bestaat de Netterden Groep uit een aantal regionaal opererende zand- en grindwinningen in zowel Nederland als Duitsland en telt het bedrijf ca. 60 medewerkers. Duurzame gebiedsontwikkeling staat centraal, want voor de grondstoffen die de natuur ons geeft, leveren wij ingerichte natuur-, woon- en recreatiegebieden terug..

Wat anderen vertellen

Erik Razing - De Netterden Groep - Commercieel medewerker
"De Netterden Groep is een zand-, grind-, steenslag-, grondstoffen producentengroep. Een mooi bedrijf om voor te werken. Kenmerkend voor mij is, dat De Netterden Groep grondstoffen op een hoog kwaliteitsniveau produceert en afzet en daar onderscheidend in is op de Nederlandse- en Duitse markt. Graag maak ik hier dagelijks onderdeel van uit om hier mijn bijdrage als ondernemer in deze onderneming met enorme passie te brengen en te verbinden. Het van oorsprong familiebedrijf bezit vele familie cultuur genen en dit is aangenaam om in te werken. Korte lijnen, open werkklimaat, teamwork en  een mens tot mens relatie kenmerken deze prettige dynamische grondstoffen onderneming De Netterden Groep met zijn basis in De Achterhoek."
Janet Slotboom – te Lindert - De Netterden Groep - Bedrijfsleider Azewijnse Broek
"Geen dag is hetzelfde. Al bijna 25 jaar ben ik werkzaam bij Netterden en ik ga altijd met plezier naar het werk. Binnen de organisatie krijg ik ruimte om mezelf te ontwikkelen, voor mij is Netterden een hele fijne werkgever."