Ga aan de slag bij COCON print & fulfilment, bekijk de vacatures

‘Wordt opgemerkt door onze slimme oplossingen!’

COCON print & fulfilment is al sinds 1988 een hoogwaardige totaalpartner in fulfilment en on- en offline communicatie voor klanten over de hele wereld. Wat in 1988 begon met het bedrukken van enveloppen is uitgegroeid tot een crossmediaal bedrijf. Alle expertise van idee, ontwerp en productie van communicatiemiddelen tot en met voorraadbeheer, opslag en logistiek zijn bij Cocon gebundeld. Vanuit een groot magazijn met ruim 10.000 palletplaatsen beheren zij actuele voorraad, orders en (e)-fulfilment.
COCON print & fulfilment is onderdeel van hun solide en betrouwbare moedermaatschappij Simon Holdings (Engeland).

Het verschil van COCON print & fulfilment
Met flexibiliteit, oprechte interesse en het vinden van een kostenbesparende en efficiënte oplossing voor elk vraagstuk levert COCON print & fulfilment toegevoegde waarde. De werkwijze kenmerkt zich door een grote betrokkenheid bij de klant, efficiency en flexibiliteit. Ze zijn ijzersterk in verrassende, creatieve oplossingen en streven ernaar de verwachtingen van de klanten te overtreffen. Om deze relaties goed te onderhouden zijn onze accountmanagers dagelijks in contact om de wensen en behoeften van klanten te inventariseren en om advies te geven. Samen komen zij altijd tot een oplossing.

Wat anderen vertellen

Charlotte Keukens- Cocon print & fulfilment - Manager new business development

‘Verantwoordelijk voor je eigen feestje’.

Mijn achtergrond ligt in de financiële dienstverlening, iets heel anders dan ik nu doe. Dat is direct ook het mooie aan Cocon, je kunt je eigen pad creëren, daar is alle ruimte voor en dat wordt ook gestimuleerd. We zijn vooruitstrevend, kijken naar persoonlijke competenties en kwaliteiten en daarmee krijg je de vrijheid om dingen aan te vliegen zoals je zelf wilt. Overigens altijd met de back-up van je collega’s, we staan altijd voor elkaar klaar en hebben veel voor elkaar over. De diversiteit aan klanten en opdrachten maakt mijn werk zo leuk, je krijg alle vrijheid, maar je moet jezelf wel uitspreken en pro actief zijn. ‘Niet lullen maar poetsen’ en dan kun je echt verantwoordelijk zijn voor je eigen feestje.

Marcel van Hunen- Cocon print & fulfilment - Operationeel manager

‘Soms moeten we rennen, soms moeten we hard rennen, maar we staan nooit stil’.

Cocon is een hele sociale organisatie met een diversiteit aan werkzaamheden, ‘voor ieder wat wils’. Een mensgericht en maatschappelijk betrokken bedrijf.

Het werken bij Cocon is zo leuk door het brede klantenportfolio en de mix van producten. Geen dag en geen order zijn hetzelfde. De klant heeft een wens en wij vinden een oplossing. Dit geldt voor alle lagen en afdelingen binnen de organisatie.

Soms moeten we rennen, soms moeten we hard rennen, maar we staan nooit stil.

We hebben een dynamisch team met veel diversiteit en iedereen heeft hier verantwoordelijkheidsgevoel en werkt aan een gemeenschappelijk doel. Er is ruimte voor een dolletje, er heerst een vrij informele sfeer, we kennen geen drempels en hebben een ‘open deuren beleid’. We zijn geen traditioneel bedrijf en dat is waarom er ruimte is voor ieders inbreng en er waardering is voor iedereen. ‘Met z’n allen de schouders eronder.

Sylvia Melis- Cocon print & fulfilment - Adj. Directeur Sales

‘Nee-verkopen we niet. Niks is te gek’.

Dit zie je terug in de diversiteit aan producten, diensten en klanten maar ook in onze bedrijfsvoering. We zijn enorm flexibel en denken graag buiten de gebaande paden.

Voor onze klanten, maar ook als het gaat om onze medewerkers. Je krijgt veel vrijheid. Wanneer je hiermee om weet te gaan, kun echt je eigen ideeën ontplooien en je ‘eigen functie maken’.

Er heerst een positieve werksfeer met veel dynamiek en we staan voor elkaar klaar. Ons team is divers in de verdeling man/vrouw, maar ook in ervaringsjaren. Dat geeft een mooie verdeling en het vult elkaar goed aan.

We zijn een persoonlijke en betrokken werkgever. Dit uit zich in maatschappelijk verantwoord ondernemen waar we de gehele organisatie bij betrekken en waar iedereen ook echt zijn of haar steentje bijdraagt. We vinden het belangrijk om te blijven leren en in ontwikkeling te blijven, dus naast persoonlijke ontwikkeling organiseren we ook meerdere keren per jaar collectieve workshops en bijeenkomsten voor al onze collega’s. We houden ook van leuke personeelsuitjes- en feestjes, hebben een actieve personeelsvereniging en faciliteren iedere maand een ‘cocon lunch’ voor al onze collega’s.