Ga aan de slag bij Checkpoint Systems, bekijk de vacatures

Checkpoint Systems, onderdeel van CCL Industries, is de enige leverancier van verticaal geïntegreerde RF/RFID-oplossingen voor de retail. Terwijl de vraag van de consument door de technologie buitengewoon snel toeneemt, levert Checkpoint intelligente oplossingen – waardoor de retailomgeving altijd en overal helder en efficiënt is. Door een uniek aanbod van cloudbased software oplossingen, hardware, RF /RFID labels en tags optimaliseert Checkpoint retailactiviteiten. Dit dankzij efficiency en intuïtieve realtime informatie in heel de distributieketen en in de winkels. Dit leidt tot een hogere winstgevendheid en een waardevollere klantervaring. De intelligente retailoplossingen van Checkpoint zijn het resultaat van 50 jaar expertise op het gebied van radiofrequentietechnologie, innovatieve diefstal- en preventie-oplossingen, toonaangevende retail software, RFID-hardware en uitgebreide labelmogelijkheden om artikelen van de bron tot aan het schap te identificeren, beveiligen en te traceren.

Mensen

Innovatie zit in ons DNA. Het is leidend voor de manier waarop we denken, handelen en voelen. Een wereld waarin technologie zich aanpast aan de behoeften van onze gehele maatschappij en aan ieder bedrijf en persoon. Waar iedereen een idee kan hebben en geen enkel idee over het hoofd wordt gezien. Samen creëren we technologie die de handigste, eenvoudigste en slimste oplossingen voor de retailbranche ontwikkelt. Oplossingen die ideeën omzetten in realiteit en uitdagingen veranderen in prestaties.

Onze mensen, onze innovatie en onze oplossingen zijn de drie middelen die vanaf 1969 al het verschil maakten en hebben bijgedragen aan Checkpoint’s geloofwaardigheid op het gebied van Intelligence in de retailbranche. Mensen zijn onze grootste en belangrijkste kracht. Daarom doen we er alles aan om Checkpoint Systems een fantastische werkplek te maken.

Dit is onze belofte, nu en in de toekomst.

Buitengewone mensen en buitengewone innovatie: een krachtige combinatie.